masz sentyment do ostrowianek.szukaj szukaj kawaler do wziecia
a mam sentyment i myślę ze się uda
wiemy ze,jestes przystojniak,a cos o sobie
całe moje życie to wygnanie i przychodzi taki czas że trzeba mieć kogoś bliskiego nie tylko praca i koledzy.
planuję za parę lat wrócić do ostrowca bo mam tam mieszkanie i chciałbym z kimś bliskim to zrobić
a ten blondas niech założy swój wątek o ile to blondas a nie ryży bo bo tych nie lubie .Po to stworzył bóg ryżego żeby uważać na niego
kobieta moja powinna mnie kochac jakim jestem, nie mysleć, że się zmienię, bo nie zmienię się, a będe ja szanowac i może nawet iśc z koleżanka do kina czasem
znowu jakaś pała pisze za mnie
ale rasistą nie jestem
a jak masz na imie bo na razie jestes blondynkem a zlocitki nie zasluguje na milosc.
zycze powodzenia bys znalazl swoja polowke.
znajde tylko nie taką fenimistke, ale kobiete dobra, co umie kochac i byc dobra dla męża
założycielu wątku podpisz się, zaloguj:) bo już nie wiadomo kto tu pisze
pisze piter i nie blondas ,wk... mnie ten blondas ale dostęp ma tu każdy, nie ma rady
Piter to napisz coś o sobie, bo już nie wiem ,które te wypowiedzi były Twoje a które kogoś innego;)
mam 180 wzrostu jestem szatynem raczej bujna fryzura ,cera ciemna ala włoska mogę podać tel. angielski.jestem raczej rozrywkowy chociaż nie przesadzam. śzukam bratniej duszy bo planuję jak wspomniałem powrót do ostrowca i chcę mnieć z kim wrócić .Mam swoje mieszkanie na ogrodach ala wiem że ciężko kogoś znalezć .Chcę spróbować
masz gg? podaj to porozmawiamy prywatnie