szukam kobiety ok. 35 lat chętnej na ułożenie życia po nowemu tylko z dala od kraju.Jestem samotny ,mieszkam w Anglii i potrzebuję bratniej duszy.Nieżle zarabiam tylko brakuje mi kogoś zdecydowanego na założenie nowego związku.
a ile masz lat,posiadasz dzieci ,jak wyglądasz?
wysoki, umięśniony - lobię sporty, niebieskie oczy, ciemny blond, krótko ścięty, nie przeklinam
jednym slowem szukasz ostrowianki.
szukam kobiety dobrej, która mi sie podporzadkuje, nie bedzie niemiła, nie będzie przeklinać, nie bedzie pić, kobieta ma prawo rodzić dzieci i je wychowywać, szukam dobrej kobiety
A moze byc dziewiętnastolatka ? :-)
A co masz na myśli pisząc, że Ci się podporządkuje?;) Rozwiń tą myśl jak możesz:)
a skąd jesteś?Z Jakiego województwa?
a temat dzieci ucioles .chyba ci dala popalic jakasc niewiasta.
Proponuje na poczatek : zapodaj maila albo jakis kontakt do siebie
ale niewolnic juz niema co to znaczy podporzadkowac kapcie i obiadek na czas.
A jakie jeszcze prawa wg. ciebie ma kobieta oprócz rodzenia dzieci i wychowywania ich?
decyzja odzieciach podejmuje sie we dwoje i w wychowaniu ojciec tez bierze udzial.za przeproszeniem czy ci da tez decyduje bo inaczej to jest gwalt .
a jakie masz wady ze taki blandynek niebieskie oczy i nie kreca sie laski za toba
a moze juz sie poznaly na tobie
wszystko ok a co z uczuciem milosc jest wazna w zwiazku.wiesz wiele by pan polecialo na wygodne zycie sama chcialabym uciec z tego ostrowca ale coz troche pozno 45 latek
ktoś pisze za mnie na tym wątku . nie posiadam dzieci ,nikt się na mnie nie poznał, mam 180 wzrostu szatyn 41 lat i waga 97 kg raczej umięśniony a przede wszystkim samotny,pochodzę z ostrowca
oczy mam niebieskie jeśli dla kogoś to ważne