Jakiego sklepu brakuje Wam w Ostrowcu? Jakiego asortymentu? Ubrania dziecięce? Ubrania dla dorosłych? Biżuteria? Dodatki? Motoryzacja? Piszcie... Proszę o potraktowanie tego "wątku - ankiety" poważnie i nie pisanie złośliwych komentarzy. Chce sprawdzić czego na ostrowieckim rynku brakuje...
Być może... ale może też od ostatniego zapytania sie coś zmieniło...
podobno w bloku 66 na polnej i obok sprzedaja dopalacze.Wszyscy o tym mówią w parku 25 lecia i co policjo.
Brakuje sklepu z elegancką odzieżą damską w pełnej rozmiarówce od S do 5XL. Żeby kupić klasyczną sukienkę lub kostium trzeba jechać do Warszawy. U nas są namiastki eleganckiej odzieży.
Oczywiście w takim sklepie bielizna. Biustonosze (nie made in China) w pełnej rozmiarówce. Duże rozmiary trzeba kupowac przez internet.
tylko i wylacznie paryz albo mediolan. w warszawie to tylko namiastka eleganckiej odziezy
E tam we Wrocławiu więcej powierzchni na sklepy z ciuchami niż w Paryżu
Brakuje najbardziej ZARY. Tam są modne ubrania w miarę przystępnych cenach. Przydałby się tez Peek&Cloppenburg ale w Ostrowcu chyba nie mieli by wielu klientów bo tam ceny już wyższe. Poza ubraniami to jakiś Empik czy coś w tym stylu bo nie ma gdzie płyty kupić z muzyką.
sklepu ezoterycznego , sl;epu z egzotycznymi dekoracjami
Czy jest już w Ostrowcu sklep z asortymentem wszystko dla psów i kotów? Ubranka, rożnego rodzaju karmy, odżywki, zabawki, kagańce, smycze i nie wiem co jeszcze psiego i kociego + do tego fachowe poradnictwo. Może taki sklep miałby powodzenie, bo miłośników zwierząt w mieście nie brakuje.
Sex shop,bo w tym co jest w lokalu radnego nie ma nic ciekawego.
Brakuje sklepu z częściami elektronicznymi. Co prawda jest Servel, ale kiedy chcę kupić np kondensator 2u2/63V MKT albo jakiś rezystor z typoszeregu E96 0,5% to tylko na zamówienie, a zamówić to ja sobie moge sam przez internet. Nawet głupiego AVR Atmega nie można dostać nie mówiąc już o STM32 albo chociażby rodzinie PIC.