tłumaczenie mnie nie przekonuje, jeżeli by pan coś chciał więcej robić wstąpiłby pan do innego klubu.Jest pan opozycją dla opozycji?Jak mam głosować na PO jezeli ma takich członków
Ja nie głosowałam na członka PO tylko na konkretną osobę.Dajcie już spokój z tą przynależnością partyjną w Radzie Miasta najważniejszym kryterium jest chęć uczciwej pracy na rzecz mieszkańców.
Bardzo mądry młody człowiek.
I zdeterminowany na sukces ,swój własny ,osobisty.
Pójdzie do diabła, żeby móc decydować.
Panie radny kiedy ojciec Mateusz w Ostrowcu? hihi
Smutno że ludzie tak się zmieniają...
Panie Marcinie - gratulacje z powodu podjętej decyzji.
Ostrowiec potrzebuje ludzi zdolnych i uczciwych. Niestety zbyt wielu jest takich, którzy mają tylko jedną z tych cech.
A może ktoś więcej napisze o co chodzi. Co zrobił bądź co powiedział? Na sesji rady miasta czy jak?
Wspaniały młody człowiek posiadający dużą wiedzę,nie skupia się tylko na swoim okręgu,jest radnym naszego miasta i to jest ważne. Miastu potrzebni tacy ludzie.
Panie Radny a gdzie są nowe parkingi na Polnej 7A i 7B tak mocno wyeksponowane przez Pana w ulotce zachęcającej do głosowanie na Pana? Idealną okazją do zrobienia ich był remont ul. Polnej.
To prawda, ten temat był i nadal jest dla mnie jednym z najważniejszych do rozwiązania. Problem polega na tym, że ten teren, jest własnością wspólnoty mieszkaniowej, co powoduje, że gmina i powiat nie mogą podjąć się inwestycji na nie swoim terenie, gdyż jest to niezgodne z przepisami. Jeżeli zdecydujecie Państwo jako wspólnota o przekazaniu tego terenu np. gminie, wtedy pojawia się zielone światło do wykonania tej inwestycji. Prezydent podczas sesji RM zapewniał, że jest zainteresowany tą inwestycją.
17:21 ten temat już dawno był wałkowany gdy mówiło się o remoncie ul.Polnej że teren parkingu jest własnością wspólnoty i nie ma możliwości przebudowy czy remontu.
Faktycznie nie skupia sie
zdolny to on jest do skoku na władze. Tylko z lojalnościa coś nie tak. Jak można być jednocześnie w PO i w PiSie ?
To w koncu niezalezny? Jest w pis i w po?
Co to znaczy zdeterminowany na swoj sukces?Kazdy procuje na swoj sukces. A co jesli te male sukcesy przyniosa ludziom cos dobrego? Nadzieje?Czy moze pomoga w zwyklych zyciowych klopotach? Myslales o tym gosciu 2016-02-13 08:27? A tak naprawde to pracujesz czy siedzisz na garnuszku u mamusi.bo tak z samego rana juz napadasz? A moze bawisz sie komputerem w pracy-Oj nieladnie!!!