Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
              • Odp.: Nowy radny okręgu nr 6 „Złota Jesień”

Słuszna decyzja PO sie rozpada a takich ludzi w PiSie potrzeba

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

bardzo dobry wybór,lepszego nie trzeba

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Radny zaradny,zobaczycie wkrótce.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

a który radny nie jest zaradny, a przejęcie szkół po likwidacjach

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Wydaje mi się, że zawiódł Pan swoich wyborców i mnie, tym że przeszedł Pan do pisu... Jak Pan twierdzi, zrobił to Pan tylko po to, aby czuwać opozycyjnie nad działaniami Prezydenta. Tylko szkoda, bo mógł to Pan nawet robić ze swojej partii, ale niestety wolał Pan przejść do partii, która uprawia tylko politykę pod publiczkę, a nie działa na korzyść Ostrowca...

Gość_M
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

otóż to. Jak Pan prosił o poparcie w wyborach uzupełniających to mówił Pan, że jest niezależny. A teraz wypowiedź pana świadczy o tym, że chciał Pan za wszelką cenę dostać się do Rady Miasta. Nie udało się z PO więc utworzył Pan swój komitet. A teraz może Pan spojrzeć ludziom w oczy jako "niezależny" w szeregach partii PIS? Uwierzyłem Panu i moja rodzina też. Przykro nam, że to zaufanie Pan zawiódł. Panie Radny "NIEZALEŻNY".

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

dobrze zrobił ,to jego sprawa,ważne żeby był w porządku

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 25

Odp.: Nowy radny okręgu nr 6 „Złota Jesień”

Ja również bardzo się zawiodłem na radnym Marcinie Marzec. Nigdy więcej nie dostanie pan głosu mojego ani mojej rodziny. Tak się nie postępuje ,ludzie panu zaufali ,to jest manipulacja wyborcami.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: Nowy radny okręgu nr 6 „Złota Jesień” Marcin Marzec

Jestem oszukana jako wyborca przez pana radnego.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ja również, słyszałem też o Pana zapytaniach na Radzie Miasta, porażka .... Czym tak naprawdę Pana podkupili ?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Podobno maja go powołać na miejsce pana Górniaka

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 30

Odp.: Nowy radny okręgu nr 6 „Złota Jesień” Marcin Marzec

Ja też nie głosowałem na człowieka PiS u,bo to nie są normalni ludzie,przekonał mnie Pan tym że był podobno niezrzeszony a potem z tego wyszło? Śmierdzące jajo.... Nigdy już na Pana nie zagłosuję, w żadnych wyborach

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 29

Poznałem pana Marcina Marca przy okazji ubiegania się o dotacje. Moja ocena jest bardzo pozytywna. Bardzo konkretny, mający dużą wiedzę w temacie którym się zajmował, o wysokiej kulturze osobistej. Zdziwiłem się jedynie tym, że taki człowiek należy do PO. Ostatnie decyzje Pana Marca potwierdzją tylko moje wcześniejsze spostrzeżenia. Gratuluję Panu podjętych decyzji. Życzę dużo sukcesów osobistych, a także pozytywnych działań dla naszego miasta.

Gość_mieszkaniec
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Uważam że to konkretna osoba o dużej wiedzy,nie ważne jaka partia,liczą się ludzie,to chyba najważniejsze.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 38

Popieram wypowiedź gościa z godz 13:51 moje wrażenia w czasie kampanii wyborczej były identyczne.Ja też gratuluje Panu podjętych decyzji i życzę powodzenia w pracy na rzecz miasta i jego mieszkańców.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 32

Ja także dałam się nabrać komuś, kto liczył na karierę. Nkt z mojej rodziny na Pana nie zagłosuje. Szkoda, że zapomniał Pan, co to zwykła ludzka przyzwoitość.

Gość_naiwna
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Mam wrażenie, że zupełnie nie macie pojęcia o czym mówicie. Człowiek jest zaangażowany w ludzkie sprawy. Cały czas angażuje sie poswięcając swój czas choćby w sprawę pomocy mieszkańcom SM Hutnik. Takie gadanie niejednemu podcięło skrzydła a byłoby szkoda.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 33

Szanowny/a Panie/Pani. Nie przeszedłem do partii Prawo i Sprawiedliwość. Jestem członkiem Platformy Obywatelskiej. Wstąpiłem do klubu radnych Prawa i Sprawiedliwości, a razem można więcej, proszę zauważyć, że np. teren parkingu pod blokiem Polna 7A należy do Starostwa Powiatowego i chcąc powalczyć o ułożenie nawierzchni lepiej mi będzie to zrobić jako radny klubu PiS, jako, że partia ta aktualnie kieruje wspólnie z PO powiatem. To tylko jeden z nielicznych przykładów, który pokazuje, że warto wspólnie działać, zaś jako radny niezrzeszony moje możliwości byłyby mniejsze. Proszę dać mi szanse na wykazanie się w pracy, zaś to czy współpracuję z taką czy inną opcją jest sprawą drugorzędną (przynajmniej tak mi się wydaje). Z drugiej strony ciekaw jestem jakie byłyby komentarze, gdybym wstąpił do klubu radnych KWW Jarosława Górczyńskiego...?

Gość_Marcin Marzec
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
7 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -