Słuszna decyzja PO sie rozpada a takich ludzi w PiSie potrzeba
bardzo dobry wybór,lepszego nie trzeba
a który radny nie jest zaradny, a przejęcie szkół po likwidacjach
Wydaje mi się, że zawiódł Pan swoich wyborców i mnie, tym że przeszedł Pan do pisu... Jak Pan twierdzi, zrobił to Pan tylko po to, aby czuwać opozycyjnie nad działaniami Prezydenta. Tylko szkoda, bo mógł to Pan nawet robić ze swojej partii, ale niestety wolał Pan przejść do partii, która uprawia tylko politykę pod publiczkę, a nie działa na korzyść Ostrowca...
otóż to. Jak Pan prosił o poparcie w wyborach uzupełniających to mówił Pan, że jest niezależny. A teraz wypowiedź pana świadczy o tym, że chciał Pan za wszelką cenę dostać się do Rady Miasta. Nie udało się z PO więc utworzył Pan swój komitet. A teraz może Pan spojrzeć ludziom w oczy jako "niezależny" w szeregach partii PIS? Uwierzyłem Panu i moja rodzina też. Przykro nam, że to zaufanie Pan zawiódł. Panie Radny "NIEZALEŻNY".
dobrze zrobił ,to jego sprawa,ważne żeby był w porządku
Ja również bardzo się zawiodłem na radnym Marcinie Marzec. Nigdy więcej nie dostanie pan głosu mojego ani mojej rodziny. Tak się nie postępuje ,ludzie panu zaufali ,to jest manipulacja wyborcami.
Jestem oszukana jako wyborca przez pana radnego.
Ja również, słyszałem też o Pana zapytaniach na Radzie Miasta, porażka .... Czym tak naprawdę Pana podkupili ?
Podobno maja go powołać na miejsce pana Górniaka
Ja też nie głosowałem na człowieka PiS u,bo to nie są normalni ludzie,przekonał mnie Pan tym że był podobno niezrzeszony a potem z tego wyszło? Śmierdzące jajo.... Nigdy już na Pana nie zagłosuję, w żadnych wyborach
Poznałem pana Marcina Marca przy okazji ubiegania się o dotacje. Moja ocena jest bardzo pozytywna. Bardzo konkretny, mający dużą wiedzę w temacie którym się zajmował, o wysokiej kulturze osobistej. Zdziwiłem się jedynie tym, że taki człowiek należy do PO. Ostatnie decyzje Pana Marca potwierdzją tylko moje wcześniejsze spostrzeżenia. Gratuluję Panu podjętych decyzji. Życzę dużo sukcesów osobistych, a także pozytywnych działań dla naszego miasta.
Uważam że to konkretna osoba o dużej wiedzy,nie ważne jaka partia,liczą się ludzie,to chyba najważniejsze.
Popieram wypowiedź gościa z godz 13:51 moje wrażenia w czasie kampanii wyborczej były identyczne.Ja też gratuluje Panu podjętych decyzji i życzę powodzenia w pracy na rzecz miasta i jego mieszkańców.
Ja także dałam się nabrać komuś, kto liczył na karierę. Nkt z mojej rodziny na Pana nie zagłosuje. Szkoda, że zapomniał Pan, co to zwykła ludzka przyzwoitość.
Mam wrażenie, że zupełnie nie macie pojęcia o czym mówicie. Człowiek jest zaangażowany w ludzkie sprawy. Cały czas angażuje sie poswięcając swój czas choćby w sprawę pomocy mieszkańcom SM Hutnik. Takie gadanie niejednemu podcięło skrzydła a byłoby szkoda.
Szanowny/a Panie/Pani. Nie przeszedłem do partii Prawo i Sprawiedliwość. Jestem członkiem Platformy Obywatelskiej. Wstąpiłem do klubu radnych Prawa i Sprawiedliwości, a razem można więcej, proszę zauważyć, że np. teren parkingu pod blokiem Polna 7A należy do Starostwa Powiatowego i chcąc powalczyć o ułożenie nawierzchni lepiej mi będzie to zrobić jako radny klubu PiS, jako, że partia ta aktualnie kieruje wspólnie z PO powiatem. To tylko jeden z nielicznych przykładów, który pokazuje, że warto wspólnie działać, zaś jako radny niezrzeszony moje możliwości byłyby mniejsze. Proszę dać mi szanse na wykazanie się w pracy, zaś to czy współpracuję z taką czy inną opcją jest sprawą drugorzędną (przynajmniej tak mi się wydaje). Z drugiej strony ciekaw jestem jakie byłyby komentarze, gdybym wstąpił do klubu radnych KWW Jarosława Górczyńskiego...?