A kto to jest pewnie aparatczyk z PO jakie ma osiągnięcia -
Dziękuję
@10:12
Ten Pan nie startował z Ogrodów tylko ze Złotej jesieni, więc skąd ten optymizm ?
Teraz powinien działać na rzecz osiedla z którego startował.
Słuszna decyzja PO sie rozpada a takich ludzi w PiSie potrzeba
bardzo dobry wybór,lepszego nie trzeba
dobrze zrobił ,to jego sprawa,ważne żeby był w porządku
srakie
To jest ściema wyborcom że to chodzi o parking pod blokiem nr 7A . Radni w zeszłym roku na sesji podjęli uchwałę o przekazaniu 150.000 tys. złotych na tą inwestycję i to dla obu bloków 7A i 7B parkingi i chodniki. Po co czarować wyborców i mieszkańców????
Jak sie zwał ten drugi co startował? Niepodobało mi się że był z SLD jednak przynajmniej się chłopak swoich barw nie wstydził. Teraz mi żal że się nad kartą zawachałem i zaznaczyłem radnego z Ogrodów. Mówi że to nie ma znaczenia że z PiSu. Otóż ma. Ludzie niechętni byli do głosowania na partie. Na takiej fali pan popłynął. Że rozliczymy go za prace. Rozliczymy jak okazja będzie. Za ten czas może sie tyle zdarzyć że lepiej będzie startować od siebie z okręgu.
Panie Marcinie ja gratuluje decyzji.Własnie takich radnych mieszkańcy potrzebują.Radnego który nie boi się powiedzieć prawdy i stanąć w obronie wyborcy.Oglądam relacje z rady i obserwuje radnych z KWWG i ich drżące ręce i strach w oczach podczas głosowania.Brawo!
Przykro ze mój głos poszedł na marne.nigdy więcej nie dam się oszukać panu radnemu i będę się szczególnie przyglądać jego działaniom.
Radny Paweł Celebański jest niezależnym i wiele robi dla mieszkańców.
HA,HA,HA, uczciwa praca HA,HA,HA,!!!!!
Ludzie głupi nie są,więcej go nie wybiorą.
Po prostu "członek". I tyle.
zdolny to on jest do skoku na władze. Tylko z lojalnościa coś nie tak. Jak można być jednocześnie w PO i w PiSie ?