Mówisz o tej garstce naiwnych pisząc o reszcie społeczeństwa?
Nie gościu 23;16 - piszę o większości madrych i uczciwych Polaków, którzy mieli dosyć mafinych struktur III RP, kasty ludzi nadzwyczajnych, patologii wymiaru sprawiedliwości i zagłosowali w ostatnich wyborach za prawicą. Teraz też tak zagłosują. A ty nie obrażaj ludzi, bo takie zachowanie daje ci tylko chwilowe ukojenie twojej frustracji.
Helmut nie denerwuj sie
Nowy prezydent z Pisu w koncu moze zrobi porzadek
Trzeba przewietrzyć to miasto; aż strach co może wyjść na jaw jak się uda oderwać od koryta tych z PSL
Cały czas "ciemniaku" zamartwiasz się okrutnie o Prezydenta, do znudzenia powtarzając, "a co będzie jeśli, to prawda, aż strach myśleć..." Spokojna twoja łysa pała. Martw się sam o siebie, jak wybrniesz z postawionych ci zarzutów:):) Oj, a co będzie, jak znowu cię wsadzą na Białołekę?
Prezydent Gorczynski SPOKOJNIE Wygra w 1 TURZE...I smiecie nie dadzą rady
18.47 jak smiecie nie dadza rady? Przez przetarg ze smieciami prezydent sie pograzyl. Zegnamy ;)
Do 18.53 to jest twoje zdanie ja mam zupełnie inne.Przede wszystkim fakty przedstawiane nie do końca są zgodne z prawda i to wyjdzie.Cała sytuacja jest mocno naciągnięta i rozdmuchana.Ale masz prawo do swojego zdania ja do swojego tez.
Do 13.28 już starosta zrobił porządek z PIS ,szpital ledwo zipie ,poprzegrywane sprawy sądowe .I wiecznie nadąsany i obrażony jak pięciolatek.
Ja tam widzę Pana Starostę uśmiechniętego i sympatycznego, bez sztuczności.