Powinien być nowy spoza miasta jak Biedroń czy Materek i wielu innych... Obecny wywodzi się z TOSU i konsekwentnie utrzymuje te kadry plus swój komitet KW gdzie prezesem jest albo były bokser albo zarl z kolei była jego sekretarka ... z PISU z kolei będą ciągnąć swoich , i tych co siedzą gdzieś tam pokroju Walesiców , Ołowni i tym poodbnych , czyli znowu to samo będzie... PO z kolei to nie wiedomo co chce bo nie może się określić.... Te Stowarzyszenia typu CECH czy Przedsiębiorczość to większość znowu za PO i SLD i TOS więc kontynuacja tamtego układu.... Także jak widać tylko Prezydent spoza miast, przewietrzyć kadry w Urzędzie Miasta , tego potrzeba !!!! Młodego prężnego gościa , wejdzie i będzie miał wizje i będzie parł do przodu. Inaczej agonia totalna..
Dziękuje! Wiem,ze jestem mądra!
Prezydent Górczyński z zarzutami prokuratora.Wstyd dla Ostrowca.
jakim pustakiem trzeba byc zeby takie rzeczy wypisac po raz enty....
Pisowcy tak mają, że jak z kimś przegrywają to wykorzystują prokuraturę i służby. Na tym polega reforma, wszystko ma działać tak jak kc pis uchwali.
Wstyd dla całego powiatu to pan starosta Duda . Wszystkie pisowskie trole które tu piszą bzdury niech się wyniosą i zamkną. Jestem przekonany ze niedługo pan Górczyński oczyści się z zarzutów (tak jak rok temu było z Rawszczyzną, gdy starostwo chciało oczernić prezydenta) i wygra wybory.
To juz chyba normalne ze wygra kandydat pis
Dla mnie nienormalne .
14:24. Lubisz niespodzianki? Jak nie, to się wyprowadź z Ostrowca. Mam pytanie, widziała świnia niebo? Musisz wiedzieć, jako urodzony wśród kochanej naszej trzody chlewnej i tej z obory.
Wiesniakiem jestes sam popierajac ZSL. Z gownem nie dyskutuje. Tylko Pis, do zobaczenia na jesieni.
Przecież nikt normalny na pis nie głosuje
A skąd ty masz te dane już któryś raz je prezentujesz.Ja wiem ze to twoje marzenie ale nie sądzę ze się spełni.
Twoerdzę , że Jarosław Górczynski wygra wybory w 1 turze i przynajmniej 60% moeszkancow będzie głosowało za nim.
może wyprowadź się z Polski do Izraela jak ci reszta społeczeństwa nie pasuje która głosowała na pis
Gościu 16:27 czy ty mieszkasz w Polsce ? A może w jakiejś izolatce ?
Do kogo ty to piszesz,nie opowiadaj głupot jak to wszyscy na PIS głosują bo to żałosne.