To znaczy jakie? czy ty uważasz ze ci co teraz rządzą w Starachowicach nie otaczają się swoimi nie wierze.Spojrz na nasz rząd ,powywalali poprzedników i pozatrudniali swoich nie ważne czy są fachowcami czy nie.
Efekty rządzenia są takie że ludzie dojeżdżają do pracy z Ostrowca do Starachowic. Mają młodego prezydenta, który przeprowadził merytoryczną weryfikację pracowników i efekty są. Ma poparcie 90 % mieszkańców. Miasto kwitnie. Nawet nie wiem z jakiego jest ugrupowania.
90% poparcia? Czytaj komentarze!!!
Ich baseny kosztowały 950 000 nasze? 10 razy więcej czy są tego warte?
http://zdjecia.starachowice-net.pl/galeria/baseny-letnie-w-starachowicach
Tam to dopiero kolesiostwo na potegę i na dodatek z tego co słychać amatorszczyzna.
Czy uważasz, że komuś z zewnątrz zależało by na tym mieście? Szczerze mówiąc, wątpię.
Miasto kwitnie do tego stopnia, że jest deficyt mieszkań i działek budowlanych.
Juz z poza tego środowiska i regionu jest dyrektor szpitala.I co to zmieniło?
Dla wiecznie niezadowolonych _ po złym panie lepszy nie nastanie.
Prezydent GÓRCZYNSKI Spokojnie Wygra w 1 Turze.
17:33. To jeszcze dołożę "Szanuj szefa swego, bo możesz mieć gorszego". Uprzedzając komentarze ciemniaka działającego ostatnio w konspiracji( ha ha jego zdaniem) nie jestem pracownikiem budżetówki, a pan Prezydent jest szefem naszego miasta.
Nie wiedziałem, że ciemniaka się bierze pod uwagę...
Gosciu z 17:24 nie mowi Ci nic nazwisko Lipiec i z czyjego nadania dyrwktorwm został ten pan?
Czy z po za tego środowiska to bym wątpil. Starachowice się poznały i kolesia pogonił,a ze kolega w Ostrowcu rządzi powiatem( z woli kolegów rowniez) to przygarnal kolegę z " partyjnej rodziny"
Do osoby z zewnątrz trudniej by było znależć jakieś dojścia, przynajmniej na początku.