Jaki on nowy, jedynie nowa jest nazwa, a twarze te same. Jak łatwo można manipulować ludźmi z Ostrowca. Przecież w Ostrowcu już był nowy TOS, nowe PO, i nowy PiS lecz wszystkie te partie mają wspólny mianownik, a jest nim skład osobowy. W tym mieście nie warto iść na wybory. Nie udało się założyć temu panu Nowego PO bis to próbuje z innej strony dostać się do tzw. koryta. Zaradny to on jest .
Śmiech na sali Pan Mich pokazał prawdziwe oblicze. Ciekawe co teraz zrobią jego koledzy z PO. Bo na moim miejscu bym go wywalił z partii.
A jakaś Mandziuri czy nie wiem o co chodzi....
No bardzo "mądre" gościu 16:07, czyli nie idzmy na wybory to wygrają demony tak?
A co Mandziuri myślę że ten komentarz od blond jedyneczki z jednego komitetu pewnie już wie że z Jolą nie ma szans. Ćmielów murem za Jolą napewno zdeklasujesz rywali
Chyba Madioury...nauczcie się czytać i pisać
Przerzepraszam nie zaznaczyłem w czudzysłów zniekształconego nazwiska Joli
Nie mam co robić tylko uczyć się pisac nazwiska. Jakby było znane to by każdy wiedział jak pisac. A jak jest z kapelusza no cóż.....
PiS, SIP, Górczynski i Porozumienie Obywatelskie. Będzie ciekawie.
Jedyneczka od Szaginiana wymiata !!!!!!
Wolisz siedzieć i pisać bzdury.
Pani kiedyś mówiła w Radio Ostrowiec coś na temat potrezby czytania. Było to bardzo ubogie w słowa. Bardzo brzydki incydent, gdzie ta pani pokazała brak kultury i szacunku do ludzi.
"Zenon Wziątek poczuł się urażony zachowaniem Jolanty Madioury. – Dostałem order z buraka dla, jak to powiedziała pani Jolanta, największego buraka – mówił sołtys Grójca."
https://radioostrowiec.pl/2018/03/28/awantura-sesji-rady-miasta-cmielowie/
Porozumienie Obywatelskie - dobry projekt, ciekawi ludzie. Jeśli to rzeczywiście obywatelska fomuła, a nie "zamordystyczna" jak u Dudy i Gorczynskiego to wroze temu ugrupowaniu sukces. Pokazcie program a na was zaglosuje.
Ale to Pan sołtys zaatakował panią Jolę a na wypowiedź w radiu widocznie stres wzioł górę nie każdy tak od razu śmiało wystepuje. Z chęcią bym wyszedł i zapytał ludzi w Ćmielowie kogo bardziej szanują i kto się angażuje w życie Ćmielowiaków Jola czy może druga Pani ,,Jedyneczka "
Sprawa jest w Sądzie..... wiemy co było Radny wnioskował dla siebie samego o order! Był order z buraka, on ją uderzył i sprawa jest w Sądzie ... ciekawe co będzie, myślę że gazery ogłoszą wynik sprawy:)
No cóż, Pani Madziury zrobiła order z buraka sama dla siebie. To tylko świadczy o jej kulturze. A "pogoni " ją Mariusz Paternak.
Ciekawe wypowiedzi już Pani Jola startowała do rady gminy i polegała jak długa. Szykuje się następna poraszka