Dokladnie 11:56 tylko na potrzeby oszukania wyborcow towarzystwo rozpierzchlo sie do roznych KW
oszustem to jestes ty z 14.00 oskarżając innych. Nikt nikogo nie oszukuje kandydując pod swoim nazwiskiem w przeciwieństwie do ciebie co ukrywasz swoją tożsamość
No teraz to SiP. :) )))
Dokładnie gościu 12:21 Seweryński to stary pływak. Najpierw SLD, potem zapałał "miłością" do PIS-u. Zastanawia mnie kto go tam wpuścił. Stare znajomości jeszcze z Walcowni zaczęły odradzać się w szpitalu. No i dobrze, że w porę PIS to przeciął.
Co ma do tego Seweryński wątek jest o PO ostrowieckim
Wyborcy w wyborach samorządowych głosują na ludzi, nie na szyldy
Seweryński jest u Szaginiana
pan Marcin Jabłoński w poprzednich wyborach kandydat PO do powiatu. Zdjęcie j.w.
Marcin Jabłoński to akurat spoko gość. Pracowałem u niego kilka lat temu i muszę przyznać, że to dobry przedsiębiorca. Pracy było dużo ale zarobki całkiem niezłe. Jako radny sprawdziłby się bardzo dobrze.
a Robert Minkina 4lata temu to kandydat też PO.
Wiem z obserwacji że żeby być w tej polityce to trzeba być człowiekiem zmiennym ,przyklaskiwać,uśmiechać się, tak,tak,tak, i obsmarowywać za plecami i robić swoje do siebie.Znam takich cwaniaków.Podczas rozmowy cię zagłaskają ,,na śmierć",a potem utopią w ,,łyżce wody" żeby dopiąć celu.,,Po trupach do celu"
Bo ręce jak jest okazja grabią do siebie,a nie od siebie.Wykorzystać ile się da i z kim się da.
To prawda.To polityka jest.
To 100% prawda jest
chyba to prawda.
NIHIL NOVI ( nic nowego). Już co rozsądniejsi nie łapią się na te bajki z 1000 i jednej nocy. Karierowiczów wszędzie dostatek, a robić nie ma komu. Podobno szukają pracowników, bo wszyscy albo na MOPSie albo chcą być w polityce:)