11 40 odlecialeś Mich był przewodniczacym PO w powiecie i to on za to odpowiada
PIS wygra wybory.Nie będzie musiał tworzyć koalicji.
Z tego co wiem to Pani Jola przegrała tylko o 4 głosy, nie poległa działa dalej
Sprawa jest w Sądzie..... wiemy co było Radny wnioskował dla siebie samego o order! Był order z buraka, on ją uderzył i sprawa jest w Sądzie ... ciekawe co będzie, myślę że gazery ogłoszą wynik sprawy:)
http://ostrowiecki.eu/powiat/starostwo/wicestarosta/
Wygracie, macie świetnych Liderów ! Jestem z Wami
Pani Magda jest świetną osobą, pracuje na rzecz innych a kultury to ma tyle żeby Cię nią zgniotła!!!
Ewa moim zdaniem ma rację
Ewa powinna iść spać...razem z Markiem (nocnym?)
Kulturę osobistą? Powinien sobie odpocząć, po tak pracowitych latach spędzonych na fotelu:)
Mich i inni niszczyli członków PO, teraz jest zmiana - powodzenia.
Porozumienie Obywatelskie składa się z lokalnych polityków i ma dość polityków? Interesująca bzdura - prawda?
I wtedy zadzwonił dzwonek że czas wstawać do roboty 20:16
Przecież tu siedzą tylko ludzie z komitetu Micha i podbijają temat, zresztą jak zwykle, żeby tylko o nich głośno było. Nie ma sie co dziwić, część osób z KWW Szaginiana pozostanie po wyborach w platformie, a ludzie Micha - nigdzie. Trzeba walczyć z pazurami o władzę inaczej wylądują w szambie po uszy. Szczere - powodzenia
Tzn. dlaczego ma być doskonałą ofertą dla tych co mają dość rządów jednych i drugich? Przecież oni byli w rządach. to jakiś absurd. Teraz trzeba dać poparcie innym. Ja głosuję na Kukiz 15. Bardzo konkretny program, a dla młodych nikt nie ma takiego programu. Zanim skrytykujesz zapoznaj się z ich programem.
Szaginian ma tylko kilka osób obok siebie, których wstydzi sie pokazywać. Taka to jego organizacja nastawiona tylko na destrukcje tego co zostało wcześniej zbudowane.
Takich osób potrzeba więcej w samorządzie
Czy to prawda, że Pan Maciej Sz. jest kochankiem Pana Eligiusza M?