Pani Bryła ma wiedzę, doswiadczenie i szacunek wśród grona pedagogicznego i uczniów. To za mało. W tym przypadku potrzebne były tylko plecy :)
Nam na złość ?? Dobre sobie...Nie nam. Nie nam. Ktoś sobie sam strzelił w kostkę... Nas nikt nie opluwa.
"pracuję w tej szkole". To znaczy w PG1 czy w bronku?
do ReVir z 15:50. Czy wiesz to już oficjalnie i na 100% ? Ogłoszono gdzieś wynik?
ogłoszono w UM po zakończeniu, konkursu... pewnie wszystko odbyło się zgodnie z procedurami... wygrał ten, który wykazał się ogromną wiedzą na temat pracy dyrektora w gimnazjum...
PEWNIE TAK . A pewnie, tak jak PRAWIE czyni wielką różnicę :)))
Czytaj ze zrozumieniem. To chyba nie jest trudne. Pani pisze o szkole, która teraz stała się sławna w sensie niegatywnym. To oczywiste przynajmniej dla mnie, że to chodzi o PG1
Czytam ze zrozumieniem. Chciałam się tylko upewnić, że ta nagonka na panią O to zasługa grona z PG1. Jeśli będzie im szefować to tylko współczuć bo będzie jej ciężko. Chyba nie są sympatyczni
W takim razie boję się, że może to być przysłowiowy granat wrzucony do ... ale kto może zostać wice ? Bardzo jestem ciekawa
Są bardzo niesympatyczni... masz rację....
ooo, no to teraz zacznimy obwiniać nauczycieli z bronka albo pg1 i najlepiej wszystkich uczciwych ludzi że niesympatyczni bo mają swoje zdanie. Ale podli, ale niedobrzy, bo mówią, że be jest be. Chore !!!
Mylisz się! Są mądrzy,pracowici i bardzo sympatyczni.
A to była jednak żałosna formalność!
ja to widzę inaczej, tu nie jest nagonka, tylko raczej ludzie mają dość robienia im wody z mózgu. Jeżeli konkurs niech to bedzie konkurs, a nie pic. Jeżeli bez konkursu wiadomo, że "najlepsza", po co stwarzać pozory. Nikt nie lubi, jak robi się z niego idiotę. Przynajmniej nikt, kto idiotą nie jest. Dlatego chociaż nie jestem żadnym nauczycielem - czyli pracownikiem podległym nowej dyrekcji, ani moje dzieci w tej szkole nie uczą się mam prawo wyrazić obiektywnie swoje zdanie, które jest takie same jak wielu setek ludzi dzisiaj w naszym mieście.. Konkurs który jest rozstrzygnięty przed rozpoczęciem budzi po prostu wstręt i społeczny sprzeciw. Chciałoby się szczerze pogratulować, ale czy w tym wypadku można ? Nie dziwmy się, że ludzie wylewają teraz brudy, że padają takie, a nie inne słowa, komentarze. Sprawa jest o tyle brzydka, że siłą rzeczy zaangażowana jest w nią młodzież, dzieci - bo to przecież dotyczy szkoły..One też już o tym wiedzą, rozmawiają. Nieciekawa sytuacja.
http://www.ostrowiecnr1.pl/forum/watek/pawel-gorniak/s2/
"Paweł Górniak wepchnął na samorządowe listy wyborcze PO pana Wiesława Knapa, który jest jego teściem, panią A. Budzeń (nauczyciel historii III LO), panią R. Olszańską (nauczyciel geografii III LO), panią E. Dobrowolską (wicedyrektor III LO), pana Grzegorza Górniaka (brat P. Górniaka) Nepotyzm? III LO - najbardziej platformerskie liceum w powiecie, moze teraz po odejsci P. Górniaka coś się zmieni"
"Wepchnął" to może za mocno powiedziane, bo każdy może przecież startować w wyborach ale może coś w tym jest (mógł podsunąć pomysł) :)
"Kto pyta, nie błądzi."
"każdy może przecież startować w wyborach"
Startować może.
By żyło się lepiej. Wszystkim ,mordo ty moja....