Ktoś tu już wyżej powiedział słusznie zresztą. Nikt nie krytykuje tu niczyjej odwagi. Nie było ani jednego takiego postu. Odwagą wykazali się pozostali dwaj kandydaci którzy podjęli się uczestnictwa w konkursie mimo tajemnicy poliszynela.
Kiedy wynik konkursu ? Tzn. oficjalny ..hehe
A ja życzę wygranej pani O, którą tak opluwacie. Niech wygra a wam opadną szczęki. Wygra wam na złość. No chyba, że przegra ...
Nam już dawno opadły szczęki przez to co sie dzieje! Konkurs był rano i pewnie już wygrała. Ja złości nie czuje raczej bezradność na te wszystkie chore sytuacje w tym mieście! To robi się NIESMACZNE!!!
Ja również jak najbardziej życzę wygranej pani O. Myślę że wniesie do tego gimnazjum " nowy powiew"", jak ktoś już wcześniej to napisał, a poza tym jest kompetentną i mądrą osobą. Z pewnością szkoła nie straci , a na pewno zyska.
Trzymam kciuki!
Życzmy jej autorytetu i zwykłego szacunku, bo o to, po całej tej aurze będzie najtrudniej. Dobrze, że ona nie słyszy co o niej mówią, bo to nic przyjemnego.
napewno sobie wieczorkiem do snu poczyta :)))
To, co na forum to jak grzeczne kołysanki :) Jak chce trochę adrenaliny dostać niech posłucha co gadają :)
Możesz puścić :) "wygrała" :)))))))
Już zyskała. jak na razie rozgłos, tylko szkoda, że niekoniecznie w sensie pozytywnym..... Pracuję w tej szkole i jest mi po prostu przykro, że tak to wszystko wygląda. I jak mamy uczyć wartości młodych ludzi.
Ależ i bez twojego życzenia ona wygra :D :)Wygrała już kilkanaście tygodni temu, gdy to zostało zaplanowane. większości z nas to zupełnie obojętne czy O. czy Y, czy X :) Tyle tylko, że nikt szczerze jej nie pogratuluje, bo każdy wie, jak wyglądał ten konkurs.
opluwacie...no cóż, jak się wchodzi do szamba to trzeba liczyć się z tym, że będzie śmierdziało !
Gratulujemy, bo musiała wykazać się dużą wiedzą i doświadczniem:)))) i czekamy na informację jakie wynagrodzenie dostanie w tym trudnym dla gminy czasie :)
Wiedzą i doświadczeniem na pewno się musiała wykazać, tylko czy tym temacie....
Gościu z 14.39 - falstart !!!!!!!!! :)))) Przecież NIE BYŁO JESZCZE NIGDZIE OGŁOSZONE, ŻE JUŻ WYGRAŁA :)))) To już wiemy, kto gratuluje ...........................hahahahahahahahahahahah. Widzicie ?? :))))))))))))))))))
Ludzie!!!! bo ja już zgłupiałam. Może jestem mało pojętna ale JEST już oficjalny wynik czy NIE MA?
p. Olszańska będzie nowym dyrektorem PG 1. Szkoda, że to nie p. Bryła, która uczy w gimnazjum polskiego, więc chyba lepiej zna sytuację od pani z broniewskiego.