no nie jestem...
ale może jak pójdę na dyżur do Posła, to coś podpowie i namaści....
a "atuty" Waść masz ? :) i Posła nie trza w to mieszać. On nie winien :)
Szanowni Państwo
Obrzucanie się złośliwościami i tak nic nie da. Stało się jak się stało... Zacznijcie planować wakacje! Pensja to taka zapomoga, ale na korepetycjach zarabiacie trochę więcej. Pomyślcie jakiego delikwenta, który w tym roku się nie spełniał, podesłać swojej koleżance lub koledze.... matura straszna rzecz!
To powiedziałem ja...Jarząbek. Satyra, jak z "Misia", jak najbardziej na miejscu :)
A my gratulujemy sobie uczciwości :)
My też Wam zawsze i wszędzie!.....Pozdrawiam n-li z PG1 okupujących forum -reklama:):):)
a guzik :) ja nie mam nic wspólnego z nauczycielami z PG1 :) Jestem obiektywnym obywatelem i mam prawo wyrazić swoje zdanie :) Co Ty myślisz, że tylko nauczyciele myślą i mówią ? Zdziwiłabyś się :)
wierzę,bo ......co muszę......,bo.....pisz dalej:)
Ja też nie mam nic wspólnego z nauczycielami z PG1 ale mojej pani gratuluję.
To co czytam to jest dla mnie jakąś parodią-ludzie-wystartowała- i pewnie ktoś powiedział gdzieś celowo ,że najmocniejsza kandydatura-i powstały ploty, że wygrała bo ktoś jej pomógł -żenada i tyle -wygrała bo pewnie była najlepsza -to cud ,że po takiej nagonce konkurs rozstrzygnięto uczciwie i Pani z III Lo wygrała ,nikt gdyby było nieuczciwie nie podjął by tego ryzyka a Pani -Pani R O gratuluję i głowa do góry proszę pokazać ,że mimo zaszczucia da Pani radę.Jest Pani Wielką Wygraną.!!!
uczciwość-wielkie, ważne słowo
ja też gratuluję ODWAGI!!!!!
To duża odwaga jak się jest pewny.Chodzi o uczciwość i czyste zasady. Nie po raz pierwszy i nie ostatni złamano te zasady.Taka polska lokalna rzeczywistość.Żałosna formalność!.
P.wiceprezydent Górniak dopiął swego ,powoli kompletuje swoje zaplecze. Teraz kolej by awansować kolejna partyjną koleżankę z Broniewskiego .I tak karuzela się kręci .