trochę inteligencji i wszystko zrozumiałe. Po prostu nie przepracowuje się ta pani i to wszystko!
właśnie inteligencji!!!! ironia, bywa czasem stosowana....
Pogratulować takiej pani DYREKTOR!Państwo z gimnazjum myśleliście tylko siedzieć i nic nie robić na zapiecku a teraz trzeba wreszcie to zmienić.Boicie się czego????Zawsze lepszy wygrywa i śmieszą te taniutkie pościki,że coś nie tak:)Trzeba się bronić,bo jakie wyjście! ale trochę pokory Hi,Hi<hi
Jest demokracja więc gościu puściutki z 19.05-WIERZYMY ale nie w PG1 i takie nic!!!!z daleka!!!!najdalej!!!
wszystkiego najlepszego co z pracą związane ale i nie tylko.Modrość i powaga,takt i kultura górą.
Właśnie...Mądrość, tak, kultura powinny być górą. Dodam jeszcze tylko, że i skromność. A nade wszystko myślenie o tych, którym ma się dawać przykład. A nie uczyć zakłamania !...
Zamierzasz tak się długo jeszcze powtarzać ? :) To napisz w jednym poście: gratuluję, gratuluję itd.. :) bo tak to piszesz po kilka razy, nabijasz tylko wątek i odświeżasz go zanim usypiać :)
masz rację gości pełniutki, jak najdalej od takiej dyrekcji...
właśnie pokory....
Żenujące...Pani jeszcze się nie sprawdziła w roli dyrektor, a już się chwali ? :) Jakieś doświadczenie ? :))) Nauczyciele pracy się nie boją! Wyrażać odważnie swojego zdania też nie. Zastraszyć się nie dadzą. Minęły te czasy.
Ot, to to...Trzeba się bronic,bo jakie wyjście! Ot, to to! Tylko.....KTO TU SIĘ BRONI, hę ?!! No właśnie...!!! Hahaha
Szanowny MS. Ty najlepiej wiesz, jak w Waszym środowisku nauczycieli jest komentowany ten konkurs :) A któż ma lepszą wiedzę o komisjach dot. oświaty, niż wy ? Pozdrawiam :)
Nie, nie ucichło. Może w mniejszym stopniu pojawiają się wpisy na tym forum, bo ileż razy można pisać o tym samym, wszystko zostało już powiedziane. Ale czytających jest bardzo dużo. O zainteresowaniu świadczy liczba odwiedzin. A i tak największa dyskusja toczy się nie tutaj, ale wśród ludzi - nauczycieli, rodziców, bardziej lub mniej znajomych, ale - co jest zaskoczeniem - nawet ludzi z tej samej opcji politycznej. I wszyscy, jak sprzed epoki wieży Babel - mówią jednym głosem. Cóż dodać...
... - to tyle z mojej strony na temat konkursów
niedługo wybory... do peło trzeba się udać, może mi znajdą pracę:)
tylko, czy tam się liczy wiedza? czy coś innego? bo już zgłupiałem