Od poniedziałku będzie nowy dyrektor w gimnazjum na Sienkiewicza. Została jakaś nauczycielka która uczy w Broniewskim....
Znam tą osobę, nie da sobie "w kaszę dmuchać" babeczka na poziomie- każdym i każdego. Na pewno sobie poradzi
kolejna głupia
tu same głupie, głupi, głupcy....
do gazu z hujem
Czytam sobie to wszystko i nie rozumiem oburzenia ludzi którzy popierają Panią O. Przecież już wcześniej zostało tu na tym forum napisane że Pani O podczas konkursu nie odpowiedziała na żadne zadane jej pytanie. Więc skoro to był konkurs powinna wygrać wiedza tak??? skoro tej wiedzy nie było? to co wygrało?
Piern..czysz. Bzdura. Nic nie wiesz a najwięcej gadasz. Ale tak było zawsze, że najwięcej mają do powiedzenia Ci, którzy nic nie wiedzą i nie umieją. Całe mnóstwo na tym wątku rzeczy nieprawdziwych i oszczerczych. I jak dobrze powiedział Gość 8.35 całe szczęście, że nikt w Internecie nie jest anonimowy, choć mu się tak wydaje. A poza tym... może się weźmiecie do roboty a nie będziecie wylewać swoją żółć gdzie popadnie na dodatek bez sensu. 98% wypowiedzi jest bez sensu i STWORZENIE tego wątku też. Podobnie jak większości innych. Taka polska - ostrowiecka - tradycja. Im mniej wiem - tym bardziej pyszcze bo się mogę dowartościować i jestem w centrum, bo w żaden inny sposób nie mogę, bo nic nie potrafię i nie umiem i jestem bezwartościowy - na zasadzie "bab" siedzących w oknach i obgadujących - byle tylko się coś działo i można poplotkować, bo bez tego jest się nikim. Najlepiej to nic nie robić tylko gadać i Wy chcecie, żeby z Ostrowca nie uciekali młodzi? Wioskowa zabawa w plotkowanie i nic poza tym, a do roboty każdy się boi wziąć lub mu się nie chce, bo lepiej dostać z MOPS-u? A zamiast gadać - trzeba było kandydować ale może nie było kwalifikacji wykształcenia lub odwagi? W takim razie należy siedzieć cicho. I jednej, najważniejszej rzeczy w wypowiedziach "opluwaczy" tu brakuje - rozsądku i zrozumienia tematu zasłyszanego fałszywie "od przekupki na bazarach". Poza tym, są do zrobienia w mieście rzeczy ważniejsze. Najważniejsze w tym wszystkim aby dzieciom w tym Gimnazjum uczyło się dobrze, a o to nie należy się martwić znając osobę, która wygrała - bo zrobi wszystko dla ich dobra. A wszyscy inni powinni jej w tym pomóc. A wątek do zamknięcia.
"Taka polska - ostrowiecka - tradycja" - praca po znajmości
"Wy chcecie, żeby z Ostrowca nie uciekali młodzi?" Jak mają nie uciekać jak patrzą na to w jaki sposób się prace zdobywa