Karolino, olej temat, a na przemiłych panów uważaj. Jest tu paru takich, co rozrabiać lubią i mają kilka twarzy. Masz sklep, dbaj o fajny towar, a interes będzie się kręcił. POWODZENIA.
Pani Karolino, bez urazy, ale czytając pani wypowiedzi dochodzi się do wniosku, ze nie potrzeba żadnych wyższych uczelni, aby otworzyć własny biznes.Wystarczy przysłowiowy łeb na karku, pomysł, dobra miejscówka i biznes się kręci.I nie ma znaczenia, ze bizneswoman nie umie wypowiedzieć się logicznie, o pisowni nie wspomnę;)
Niejeden skonczyl po 3 kierunki, a do zadnej pracy sie nie nadaje.
11.14. Ile skończyłeś/skończyłaś zatem "Ty"? Czyżbyś takimi wypowiedziami potwierdzał/a tezę, iż nie miałeś/miałaś wcześniej pomysłu i dobrego biznesplanu na siebie, dlatego teraz ujadasz? Zrób coś ze sobą jak jesteś taki/taka produktywny/a, bez urazy i żeby nie zabrzmiało to wulgarnie ale jak to mowią "kozak w necie, pizda w świecie". I "krowa, która dużo ryczy mało mleka daje". Pozdrawiam.
16:16. Z bezrobocia? Jakim cudem? Przecież to wszyscy do ciebie dokładają.
Któż tu Panią oczernił czy napisał nieprawdę? sama Pani potwierdziła że ma Pani bluzki po 100 zł, odnosząc się do pierwszej wypowiedzi. Padło jakieś oskrażenie, pomówienie? sama na siebie sprowadziła Pani lawinę złych opinii, Pani wypowiedzi świadczą same za siebie, jaka z Pani kobieta i jaki właściciel sklepu. Zz czym by Pani miała iść do tego sądu? wolność słowa panuje, kazdy może napisać swoją opinię. Tylko by się Pani ośmieszyła tak jak zresztą robi Pani to tymi wypowiedziami.
13:03. Ty za tę twoją "wolność słowa" to chyba już kilka razy tłumaczyłaś się na policji? Jesteś znaną postacią w tym mieście. Całe twoje życie, to przerost formy nad treścią(jeśli rozumiesz o co mi chodzi?). Twoje miejsce po zawodówce, to ewentualne sprzątanie osiedli, a nie bawienie się w krytyka. Możesz jeszcze wyjechać do Madrytu. Może tam cię docenią?
Pani Karolino kupiłam u pani świetną rzecz, a że jest pani miła to też rzadkość I fajne dziewczyny u pani pracują .A to wszystko co piszą to przez zazdrość takiej drugiej nie ma w Ostrowcu miła ,sympatyczna i ma super faceta może dlatego zazdroszczą .
po prostu sie podpisz imiennie pod swoimi wypowiedziami, czy nie masz jaj?:)
Karolino, jak BABA może mieć jaja? Jak przyjdę do sklepu, to pogadamy.
moze, uwierz mi moze, zapraszam we wtorek w poniedzialek jest Pracownik.
wiatam niestety nie mge sie pojawic jutro w pracy dam Pani znac jak tylko bede nastepnym razem.
To się dobrze składa, bo ja też nie mogę przyjść. Proszę dokładnie przeczytać treści dwóch wpisów z tej strony z dnia 03.03. z godz. 13:03 i 15:21. Tam ma Pani zawarte wszystkie informacje. Pozdrawiam.
nie za bardzo rozumiem niestety jak i wiele innych komentarzy na tej stronie