Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Nowy ciucholand

Ilość postów: 70 | Odsłon: 4030 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
                        • Odp.: Nowy ciucholand

Na tym forum nikt Pani nie obraził, ani Pani nie ublizył w żaden sposób. Nikt nie skomentował też Pani ubrań.

Na poczatku wątku było tylko porównywanie cen, a reakcja z Pani strony była nieco nieatosowna i agresywna. Swoja drogą proponowałabym nie szydzic z ludzi biednych, których nie stac na "drozsze szmaty" niż 5 zł. Aby upolowac perełke nie trzeba wydawać milionów. Ciucholand to ciucholand, a nie sklep Prady, a Ostrowiec to nie Warszawa i ceny jakie Pani ma to jest Pani sprawa, ale raczej nie powinno Pania obchodzić kto, co, gdzie i za ile kupuje.Polska jest krajem wolnego słowa i nie zawsze dobrego, a krytykę bierze się na przysłowiową klatę.

Gość_i
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

21:21. Zrobiliście świetną robotę. Dawno takiej dobrej reklamy nie widziałam. Jutro się wybiorę na zakupy.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 37

Odp.: Nowy ciucholand

Akurat nikt tego sklepu nie obrazil - ktos napisal szyderczo, ze sa tam bluzki po 100 zlotych. W domysle - wlascicielowi w glowie sie poprzewracalo. Najpierw zaczynacie, a potem wszyscy swieci i o boze, jacy urazeni... szkoda nerwow na przekomarzanie sie na forum, chyba ze ktos sobie chce cisnienie podniesc.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ale reklama dla sklepu super i ja tez sie tam wybiore! Czyli nic zlego coby na dobre nie wyszlo!

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 39

na tym watku moze nie ale na innych miala mile a czasem naprawde obrazliwe opinie jak i wlasciciele innych sklepow ktorzy pracuja ciezko jak i my , jesli sprawi to ze zyskam nowych klientow to super , moim celem bylo odezwanie sie immienne i uswiadomienie ze mozna kogos takimi komentazami skrzywdzic a po co to robic. Pozdrawiam czytelnikow forum , do uslyszenia mam nadzieje na bardziej pozytywnym watku.

Gość_Karolina Szczechura
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Nie przejmuj się, tym co mówią i piszą. Tutaj jest specyficzny mikroklimat. Wiem, co mówię, bo wiele tu już przeszłam, jako osoba spoza tego środowiska. Na początku bolało, bo nijak nie dało się tego zrozumieć, a teraz olewam, to co mówią, bo zawsze patrzę na to, kto mówi, a nie co mówi.Byle kim nie ma najmniejszego sensu się przejmować. Poza tym nie jestem zupą pomidorową, żeby mnie wszyscy lubili:):). Trzymaj się i do zobaczenia w sklepie.

Gość_Magi
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 41

Witam.tu Wlascicielka z ul.Denkowskiej

Chcialam wyprostowac jedna rzecz bluzek za 30zl u mnie niebylo....jesli ktos juz wypowiada sie to niech pisze prawde.a nie wymysla.a reszte osob zapraszam ,ceny normalne jak w kazdym Ciuchu,duzo ubran nowych z metkami.

Gość_A
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 47

Bylam :) polecam sa ubrania np zary czy hm mi udalo sie kupic sweter marki mango nowy z metka ceny sa ok

Gość_Ada
      Zgłoś
      Odpowiedz

hahhhaa właścicielka z ogrodów sama sobie pisze posty i na nie odpowiada. Żenujące wypowiedzi na samym początku, teraz nagle 30 postów w jednym stylu, widać że w kolko jedna osoba pisze. Nic już Pani nie pomoże, sama siebie Pani skompromitowała swoimi wypowiedziami. Jak sama Pani zauważyła, ''sklepów ze szmatami za 1 zł w ostrowcu jest pełno i tylko na takie nas stać'' więc zawsze można iść do konkurencji, skoro Pani nie szanuje ludzi, klientów. A jak Pani nic nie zarabia na sklepie to może pora go zamknąć niż pisać żałosne posty a potem się z nich tłumaczyć, widać że okręt tonie więc byleby trochę głośniej o sklepie było, nieważne jak gadają, byleby gadali, prawda?

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Myślał by kt wielka księżna pani.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 61

do właścicieli ciucholandów - róbcie dalej swoje i nie przejmujcie się tym co pisze lumpproletariat i pryszcze na wagarach .Nie mają zajęcia i wypisują bzdety . Zlikwidować MOPS , 500+ i do roboty

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 62

18:26. A tak poza tym, to ci nic nie jest?

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

nic mi nie jest, gościu z 18:49, ale przeczytaj sobie cały wątek od początku do końca, i powiedz mi czy to nie jest jeden styl wypowiedzi jeśli chodzi o obrońców sklepu na ogrodach. Sama właścicielka nawarzyła sobie piwa a teraz pisze kolejne posty żeby się jakoś wybronić i sama sobie odpisuje, odpowiedzi w tym samym stylu i tego samego autora... robi z siebie ofiarę, że jej zimno w sklepie, że nic nie zarabia, ale z takim podejściem jakie prezentuje wobec klientów to nic dziwnego. I zdziwilibyście się że za 1-2 zł też nieraz fajne markowe ciuszki można wygrzebać, czy nawet do chodzenia po domu.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 63

Przecież za 1zł może być tylko szmata. Ewentualnie 2 paczki zapałek.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Nie rozumiem po co ten bulwers. Cena idzie w parze z jakością. Lub jak kto woli cena czyni cuda.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Mowa o renomowanych markach, trzeba odróżnić to co jest ok i co dobrze leży na naszej sylwetce. Oczywiście w sieciówkach też trafiają się niewarte grosza i większych pieniędzy szmaty.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 66

MYŚLĘ, ŻE PORA ZAKOŃCZYĆ TEN WĄTEK. KTO CHCE NIECH ODWIEDZA CIUCHOLANDY, KTO NIE CHCE.... JEGO STRATA.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 67

jak juz mowilam ja anonimem nie jestem dzis w sklepie byl przemily pan z forum z ktorym sobie pogadalam reszte tez zapraszam nie na zakupy tylko rozmowe. jesli myslice ze to ja pisalam to serio cos z ludzmi w ostrowcu nie tak, pozatym posty nie odnosily sie nawet do mojego sklepu tylko tego drugiego ja nie mialam ani spodni nowych za 15 ani bluzki z mango. Dzisiejszy wizytor zaproponowal takze zgloszenie jakich kolwiek personalnych oszczerstw do prokuratury podobno kara za to miedzy 30 a 50 tys grzywny , nie zamierzam tego robic( a i tak anonimow trudno jest wylapac po adresie ip. Jak kolwiek uczulam na hejtowanie internetowe ludzie sobie zycia odbieraja przez takich ludzi jak wy , ale mysle ze do was to po prostu nie dociera, taki prosta ludzka rzecz. Hejtujcie sobie dalej mojego sklepu to nie rusza tak naiwnie pomyslalam ze mozna tu z kims pogadac ale to jakies pare osob na tym forum ktore pisza i czytaja ze zrozumieniem.

Gość_Karolina Szczechura
          Zgłoś
          Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
WarszawaRemont.com
Branża: Remonty
Dodaj firmę