Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Nowy ciucholand

Ilość postów: 70 | Odsłon: 4036 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
Aktualny widok mógłby udostępnić posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum). Jednak w tym wątku brak jest takich postów. Przywróć zwykły widok wątku „Nowy ciucholand”.
                  • Odp.: Nowy ciucholand

Oczywiście, że nie wierze. Odniosłam sie do wypowiedzi właścicielki sklepu.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 20

Odp.: Nowy ciucholand

Bardzo trafnie napisane, gość z 17.03. Nic dodać nic ująć. Brawo!

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Arogancja internetowej anonimowosci zawsze bedzie mnie zaskakiwac, gdybym nie miala klientow na towar super cream to bym go po prostu nie zamawiala. Nie pisze tu anonimowo jak wszyscy inni wiec powiem tak gosc ktory mowi o moim sklepie "zimny" musial byc u nas w tym tyg bo zepsulo sie ogrzewanie, brawo gosciu:) Do innych sklepow tez chodze z ludzkiej ciekawosci i wiem co jest na takich wyprzedazach . Ja posiadam jeden sklep wiec nie przezucam towaru z jednego do drugiego stad u nas sezonowe obnizki ale kazde takie przecenione ubranie bylo u nas sprawdzone i wyprasowane. Bywam na wielu forach ale tylko w ostrowcu spotkalam sie z taka nienawiscia i chamstwem. Wybaczcie ale musze wracac do PRACY. Zycze powodzenia w oczernianiu innych i siebie na wzajem jedyna wspolna cecha tutaj jest po prostu brak kultury. Zegnam a tych nie wielu zyczlich tutaj zapraszam na zakupy moze znajdziecie cos dla siebie.

Gość_Karolina Szczechura
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

" Sama sortuję w zimnych warunkach"- to pani słowa.

Ubierajcie sie na targowicy czy kupujecie szmaty za 1zl, to też pani tekst.

Przepraszam, ale swoją postawą nie zachęca pani do zakupów u siebie.

Moim zdaniem, lepiej by było, gdyby pani nie komentowała tego wątku.

Rozmowa była o cenach i jakimś nowym ciuchaczu. A tak sama pani nakreca ten wątek ;)

Jeszcze raz pozdrawiam. Trochę dystansu też by się przydało ;)

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Ubrania na targowicy to dla bardzo niska jakosc jesli ktos tam chce kupowac prosze, szmaty za 1 zl a kupil pan / pani prawdziwa perelke za taka cene kiedys? Ja tez jestem czlowiekiem tez chodze po sklepach. Czy nakrecam ? a moze ale widze ze tu nikt nie anonimowo sie nie wypowiada wiec postanowilam ja, tez moge siedziec na anonimowo i robic sobie reklame albo kogos oczerniac ale wole wprost "gosciu".pozdrawiam

Gość_Karolina Szczechura
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

nie wiem w ktorym momencie wyczul pan agresje, flustracja tak. Nikogo nie nazwalam biedota a wrecz przeciwnie powiedzialam ze mamy towar na kazda kieszen. Jesli chodzi o sklepy w innych miastach czy krajach , tak moglam ale postawilam na miasto rodzinne aby teraz sluchac oszczerstw z ust lokalnych dla mnie ludzi.

Gość_Karolina Szczechura
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

sama kobieta sobie nawarzyła piwa

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Prawda, sama sobie szkodzi. Teraz nagle grzeczna , pierwszy zdanie z pierwszego postu ''skoro stać Panią tylko na szmaty za 1 zł to takich sklepów jest dużo''. No i może kogoś nie stać na te Pani ubrania za 100 zł, no i? to znaczy , że jest gorszy? bo tak wynika z tej wypowiedzi. Skoro otworzyła Pani biznes w rodzimym mieście to wiedziała na co się pisze, ludzie w miescie w większości zarabia minimum niestety , z różnych przyczyn. Opinie różne na forum też są normą, raz na plus raz na minus. Swoimi wypowiedziami niestety nie przycąga Pani do swojego sklepu, widać pogardliwy stosunek to klientów którzy może polują na te okazje 1-2 zł, dziwny triumf że ktoś był u Pani w sklepie, skoro wie, że zimno, mimo że sama żali się w swoich wcześniejszych wypowiedziach, że sortuje towar w zimnie... więcej pokory i szacunku by sie przydało, z takim podejściem tylko Pani odstrasza od swojego biznesu...

PS. zdziwiłaby się Pani, ale można za parę złotych kupic ładne rzeczy i to całkiem blisko Pani, bo w nowym budynku na radwana, nad drogewrią... kupiłam ostatnio markową kurtkę za 5 zł, bluzkę z zary za 2 zł... i obsługa normalniejsza, nie widzę żeby sprzedające tak się odnosiły do klientów jak Pani w tym momencie, gdzie pewnie kilkudziesięciu Pani klientów przeczyta te Pani nieciekawe wpisy. Każdy ma prawo do wypowiedzi na forum, Pani reakcja jest przesadna i bez klasy.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Ta Pani ma właśnie sklep nad drogeria.Nie wiem czemu tak po niej jedziecie jakby Wam coś zrobiła.Miała prawo się wkurzyć i wypowiedzieć swoje zdanie.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

a gdzie dokładnie on jest ,to pójdę i może coś sobie wybiorę

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ja tez, pojde tam z czystej ciekawosci czy nie jest zimno i czy ubrania sa wyprasowane nalezycie. W ramach kontroli a i moze kupi sie cos fajnego...

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

19:46. Że tak spytam dyskretnie, a jakie masz uprawnienia do kontrolowania sklepów i jakości odzieży? Chyba nigdy nie zrozumiem mentalności ludzi tego miasta..........

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 57

po co kłamiesz gościu z 19: 05? nad drogerią to zupełnie inny ciucholand, wypowiadasz się a nwet nie wiesz o którym sklepie.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

18:18. Co, jak co, ale bystrości umysłu nie można ci zarzucić bezkarnie. Dłuuuuuuuugo szukałaś HAKA. Mój Boże, weź się kobieto za robotę na miarę twojego intelektu i dbanie o rodzinę. Myślę, że sprzątanie będzie w sam raz po twojej zawodówce.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 30

Ja nie zarabiam prawie nic i pracuje po nocach wrocilam bo chcialam , bo rodzina , bo miasto z ktorego jestem, a jesli klienci nie beda przychodzic to po prostu zamkne , ale przykro mi patrzec ze moje wspomnienia z dziecinstwa rozpylaja sie w puch za kazdym razem jak widze ludzi jak wy. To sentyment sprawil ze wrocilam i to co zastalam nie bylo czego oczekiwalam . Do klientow ktorzy przychodza jestesmy jak najbardziej mili i pomocni , mamy swoje grono ktore ceni sobie nasza obsluge i towar, jak dlugo ich bedziemy miec ,tym dalej bedziemy sie starali . Co do reszty szydercow nie tylko mojego sklepu bo i takze innych tutaj zacznijcie sie pojawiac i mowic na glos a nie anonimowo bo to mnie dotknelo. wiec zapraszam jesli bedzie pracownik poprosic o mnie z checia przyjde jesli nie ma mnie na sklepie i porozmawiam twarza w twarz.

Gość_Karolina Szczechura
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Gdzie się znajduje pani sklep, pani Karolino?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

os ogrody 28 . zapraszam.

Gość_Karolina Szczechura
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Pani Karolino, w biznesie nie jest ważne, co mówią i piszą, byleby nie mylili adresu i nazwy firmy. Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. Lepszej reklamy nikt by Pani nie zapewnił.Głowa do góry i też odwiedzę Pani sklep przy najbliższej okazji.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -