to tureckie bluzki nowe na targu 10-15 zł. w którym miejscu jest pączkarnia? bo nie wiem
Mam do sprzedania śmieci. Chętny ktoś, bo podobny asortyment sprzedają w takich miejscach.
Pączkarnia jest obok ciucholandu
30 zł ? I tak nie przebije Twojego Ulubionego" na Ogrodacj tam bluzki po 100 złotych haha
witam tu wlascicielka z twojego ulubionego, jesli pania stac tylko na szmaty za 1 zl to takich sklepow jest bardzo duzo w ostrowcu ,za 100 zl bluzki sa, mamy czesto klientow z warszawy to jest maly wieszak z ubraniami marek takie jak versace, come des garcon , armani z czego wszystko orginalne. Ku pani zdziwieniu zapewne, ten towar sie sprzedaje . Staramy sie miec wszystko dla wszystkich wiec ubrania za 1zl u nas tez sa. Prosze natomiast nie trolowac sklepow w ostrowcu i ich wlascicieli bo ktoregos dnia wszyscy wlasciciele beda juz tego mieli dosc zamkna wszystkie sklepy a pani ubierac sie bedzie w szmatach z targowicy. wiec nastepnym razem moze pani przemysli co pani pisze zanim zacznie oczerniac innych anonimowo.
Brawo Pani wlascicielko, niektorzy krytykuja wszystko i wszystkich, a najpewniej sami nie prowadzili nigdy zadnego biznesu.
U nas teraz to banki apteki ciucholandy przychodnie na każdym kroku
Stokrotka nie zajmuje całego budynki, jest jeszcze tam wolny pawilon
Dziekuje, to naprawde wkurza i boli jak sie pracuje dniami i nocami aby wszystko ladnie wygladalo , sama sortuje w zimnych warunkach, ciagle mysle jak jeszcze ulepszyc co zrobic, a ludzie na forach oczerniaja, jesli ktos ma cos do powiedzenia zapraszam do sklepu chetnie wyslucham i odpowiem osobiscie. Tyle tu chamstwa i oszczerstw ze sama nie wiem czemu to czytalam powinnam dawno wylaczyc komputer.
Niech się Pani nie przejmuje,to mali ludzie tylko tak się zachowują,wiele osób jest zadowolonych z zakupów w Pani sklepie,i to niech dla Pani będzie najważniejsze.
Pani Karolino, po co ta agresja? Czasami te, jak to pani określiła " szmaty za 1zł" są lepsze od tych markowych, za 100zl " ekskluzywnych ubrań"
To, co ktoś kupuje i za ile, nie powinno pania obchodzić, bo wnioskując z wypowiedzi, uznaje pani ludzi kupujących "szmaty za 1 zł" jako gorszy sort. Trzeba się cieszyć, że jest klient. Każdy. Nie wiem gdzie ten wypasiony szmateks sie miesci, ale ja podziękuję za zakupy tam.
Przecież można otworzyć sklep w Warszawie, Paryżu czy gdzie sie tylko chce. Klientki ze stolicy nie będą musiały jeżdzić prawie 200km, by kupić bluzkę w Ostrowcu za 100zl, a i biedoty ostrowieckiej nie bedzie musiała pani obsługiwać w zimnym sklepie.
Życzę sukcesów w pracy, mniej złośliwości i szacunku do kupujących pani towar.
Pozdrawiam
A Ty woerzysz, że ktoś specjalnie jedzie do Ostrowieckiego ciuchlandu? Ja niebardzo.