Według sondaży przedwyborczych znacznie przekraczamy próg wyborczy. Czy są wśród Was sympatycy Nowoczesnejpl. Spotkajmy się w środę 12 sierpnia o godzinie 18.00. Miejsce podam w poniedziałek na tym wątku.
Mamy już dużą grupę osób zaangażowanych w działalność Stowarzyszenia. Na spotkanie przyjadą koledzy z Kielc oraz powiadomimy lokalne media.
Przyłączcie się.
"Mamy już dużą grupę osób zaangażowanych w działalność Stowarzyszenia."
Kto działa w w kieleckich i ostrowieckich strukturach?
Zapraszam w środę. Będzie można poznać osoby które angażują się w prace Stowarzyszenia. Gwarantuje, że żadna z osób nie była wcześniej identyfikowana z jakąś Partią polityczna i opublikowanie ich nazwisk nic nie przyniesie. Nazwiska osób które z Ostrowca znajdą się na listach wyborczych ukażą się niedługo. Zastanawia mnie dlaczego niektóre osoby tylko krytykują ugrupowanie nie starając się nawet poznać jego programu. Może robią to celowo czując oddech na plecach?. Jeszcze raz zapraszam w środę, również osoby przeciwne. Spotykając się będziemy mogli porozmawiać i poznać się. Miejsce podam do końca dnia.
Następny który wierzy sondażom :) Petru to Sancho Pansa Balcerowicza . Od lat w polityce
OK. chętnie przyjdę.
Widzę,że znasz klasykę literatury. Już gdzieś czytałem o tym Sancho Balcerowicza. Nie powtarzaj innych a wymyśl coś oryginalnego.
Jarosław PO zbaw .
Może być ?
Może cię zdziwię akurat to powiedzenie jest moje .
Śmieszne ugrupowanie pompowane na siłę przez niektóre sondaże, bo w tych prawdziwych ma 1-2% chociażby najnowszy sondaż: http://ewybory.eu/sonda-uliczna-09-08-2015/
Nie rozśmieszaj mnie. Po co ktoś miałby znowu głosować na Platformę Obywatelską? Po co?
"Przyłączcie się."
Do kogo mamy się przyłączyć?
Kto działa w Ostrowcu?
Należy odrzucić dogmat o nieomylnosci Leszka Balcerowicza. To są ludzie którzy ciągle mowia ze należy stworzyć warunki dla inwestorow. Ciągle puste hasła. Od ekspertów wymsgalbym czegoś wiecej. Niech powiedzą jak cukrownie w Polsce odbudowac. Ja wiem a oni nie. Bo to ludzie teorii a nie prakyki. Tu trzeba miec jajka a nie podpierac sie podręczniami do mikro czy makroekonomii. Jeż
Dlaczego założyciel wątku nie chce ujawnić kto działa w stowarzyszeniu w Ostrowcu?
No to pójdziemy i zobaczymy kto działa ....
Ciebie również zapraszam w środę. Jeżeli na sali zboczysz chociaż jedną osobę identyfikowaną z PO to przyznam Ci rację - "po co"?. Przyjdź i udowodnij nam, że Nowoczesna to PO - merytorycznie a nie sloganami podsuwanymi przez przeciwników.
Na żaden klon PO nie zagłosuję. Nowoczesna nie ma żadnych szans.
A gdzieeeee się spotkamy?
Do gościa z 11:41
Nowoczesna ma szanse pod warunkiem, że rzeczywiście bedzie programowo nowoczesna.
Jedno wyklucza drugie gościu 11:50.