nie wiemy
JA ZANIOSŁAM LASKA MI CHĘTNIE PRZYJĘŁA
bardzo ciasno między półkami. Większość to ubrania dla dorosłych i dzieci. Ale lubię ten sklep, mam blisko, poza tym podczas mojej pierwszej wizyty tam, dostałam dywanik łazienkowy za free, kasjerka przeoczyła mój najdroższy w koszyku produkt ;)
nie no z wozkiem na plac zabaw a do sklepu nie trzeba? dziecko zawsze mozna samo w domu zostawic tak? Boze co za debil....ale racja ,widac ze napewno nie ma dzieci... ale to miasto jest specyficzne i zawistne-utwierdzam sie w tym wchodzac na takie portale
a ja wole dziecko brać ze sobą i wielkie g.. Ci do tego wieś...:D nie udzielam się więcej bo Twój poziom inteligencji jest mniejszy niż zero!!!!:D
czy w tym pepco czy na okólnej trzeba wziąsc koszyk i co w tym dziwnego?a takie mamusie z wózeczkami,które pchają się między ciasnymi regałami są po prostu wkur...
mentalnosc ostrowiakow jest taka ze dzien bez narzekania to dzien stracony...
Byłam wczoraj także dostałam jeden produkt w prezencie ;);) pani nie policzyła może nie najdroższy ale zawsze to coś.
a w ktorym pepco tak daja gratisy:)) moze pojde to tez cos dostane:))))
I TERAZ MACIE ODPOWIEDŹ NA PYTANIE DLACZEGO OSOBY TAM PRACUJĄCE MUSZĄ PILNOWAĆ TAKICH OSÓB JAK TY, GDYBYŚ BYŁA LOJALNA TO POWIEDZIAŁABYŚ SPRZEDAWCZYNI, ŻE MASZ JESZCZE JEDEN PRODUKT, ALE NIE LEPIEJ JEST WZIĄŚĆ ZA DARMO A PÓŹNIEJ JESZCZE OBSMAROWAĆ BABĘ ZE SKLEPU