ciasno,troche duszno ale ogolnie ok.fajniejsze rzeczy niz na starym sklepie i przede wszystkim milsza obsługa....niz tam...
ja tam bylem i nie zgodze sie ze mila obsluga a przede wszystkim ta blondyna to chyba kierowniczka widzialem z plakietki
ja tez zanosiłam,mila pogawedka,dziewczyna wziela ode mnie.jestem czesto w tym sklepie i raczej zawsze jest milo.a gosc z 20:20 to chyba cos ciety na bladyne...:)
zgadzam się żenada ja wchodzę z dzieckiem z wózkiem a ta żebym koszyk wzięła ciekawe jak wytłumaczyłam logicznie jak ja mam wziąć ten koszyk i powiedziałam na koniec że nie jestem złodziejką
z tymi koszykami to jest denerwujace.jak robie zakupy to ok.ale jak tylko ogladam i konkretnie nie wiem co kupic to takim koszykiem łatwo cos strącic,a potem problem...bo płacic trza...
z wózkiem to się chodzi na plac zabaw a nie po małych sklepikach!
widać że dziecka nie masz;/ jak matka idzie do sklepu to ma zostawić wózek z dzieckiem na placu zabaw? albo iść do sklepu bez wózka i dziecko posadzić sobie na głowie? Boże, złośliwość i "inteligencja" Ostrowczan nie zna granic!
nie no w ogóle może mam przestać chodzić po sklepach bo mam dziecko?! jak idę zapłacić rachunki do pko też jest mało miejsca i jakoś nikt nic nie mówi że wchodzę z wózkiem... będziesz miała dzieci to zobaczysz czy będziesz taka mądrą... brak inteligencji
brak inteligencji to mają mamusie,które pchają się w ciasnych sklepach z wózkami że nie da się minąc,dziecka beczą a mamusia ogląda szmatki
a ja tam nie byłam oglądać szmat to po 1 a po 2 czyżbyś była tą sprzedawczynią? a po 3 żadna z takich mam jak ja nie będzie się przejmowała jakimiś paniusiami jeszcze ochrzan dostaną i tyle po tym a ja się nie opierdzielam...
a tak w ogóle niech nie robią ciasnych sklepików to nie będzie ciasno proste
Wiesz na kogo mozesz sobie pokrzyczec i kogo ochrzanic pani nieopierdzielajaca sie??? Swoje dziecko lub swojego meza!! Ale nie obca osobe,bo zadna sobie na to nie pozwoli!! I jezeli planujesz sie do takich sklepow wybierac,to dziecko mozesz mozesz zostawic z dziadkami abo opiekunka!! Nikt w sklepie nie bedzie fruwal nad toba i dzieckiem!!
no bo Ty będziesz mi mówić na kogo mam się wydzierać:D hehe śmieszna jesteś... jakoś sobie pozwoliłaś i nic nie mówiłaś:D