Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy masz zaufanie do ostrowieckiego szpitala?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                • Odp.: Nowe Katolickie Gimnazjum w Ostrowcu - działające od września 2012

Gimnazjum katolickie to szkoła prywatna, ale niepłatna i nie ma tam bogatych dzieci.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

Odp.: Nowe Katolickie Gimnazjum w Ostrowcu - działające od września 2012

Gimnazjum Katolickie nie jest prywatnym gimnazjum. Nie ma żadnych opłat. Jedyna składka to komitet rodzicielski i ubezpieczenie. Moje dziecko też tam poszło i cieszę się, że tak wybrało. A oceny? No cóż :) różne :) ale nigdy się nie żaliło, że niesprawiedliwie :) Ogólnie uczy się dobrze i najwazniejsze, że lubi tam chodzić.

Gość_mama
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Chodzi tam połowa dynkusów,a reszte to wólka

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Ja tylko porownalem chodzi o to ze jakies zyski czerpia i musza utrzymac renome i pokazac rodzicom efekty nauki o to mi chodzilo czytajcie ze zrozumieniem.

Gość_ChuckNorris
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

14.23 a ty dziecko na jaki temat?????

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Gimnazjum Katolickie to bardzo dobra szkoła, chodzi tam moje dziecko i jesteśmy bardzo zadowoleni.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 85

z Wólki chodzi tylko jedna osoba do katolickiego gim.

Gość_ninka:)
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Ci z "Wólki" są najlepsi!

Gość_jb
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 25

Prywatne nie musi oznaczać płatne. Po prostu jako katolickie nie jest państwowe, tyle.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

To z czego funkcjonuje? z tacy mszalnych?

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Tego już nie wiem, ale wiadomo, że rodzice żadnych opłat nie wnoszą ;)

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 29

Trochę mnie uspokoiliście, bo już myślałem, że uczą tam ci sami samozwańczy nauczyciele co religii w szkołach. Wchodzi pierwszy raz do szkoły i od ręki mianowany, a katechetka do domu.

Gość_mgr
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Za szkołę nic nie płacę. Do każdego przedmiotu mamy innego nauczyciela, religii uczy siostra. Jest normalnie, ale trzeba się uczyć.

Gość_gim
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

gimnazjum katolickie jest dokładnie tak samo finansowane jak gimnazjum powszechne :) nauczyciele tez ci sami co w innych szkołach. maja po kilka godzin tygodniowo w katolickim i w np 4 czy Chreptowiczu. moja córka tam chodzi i jest bardzo zadowolona.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

A ja wam powiem że jestem szczęśliwa że mój syn chodzi do takiej szkoły. Jest naprawdę wysoki poziom i przede wszystkim miła życzliwa atmosfera. Patrzcie co sie dzieje w innych gimnazjach, ostatnio przechodziłam obok jednego z nich, już nie będę pisać o które chodzi i uczniowie klnęli i leciały wyzwiska. Nie wiem czy byli trzeźwi ?? Ja przynajmniej polecam Katolickie Gimnazjum każdemu z rodziców które chce wychować swoje dziecko i czegoś go nauczyć.

Gość_Monika
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

A i jeszcze dodam, że w piątek dzieci mają wigilię w szkole. Ciekawe w którym gimnazjum jest wigilia szkolna i uczniowie gimnazjum łamią się opłatkiem i siadają do stołu :)

Gość_Monika
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Oj Monika, Monika, gratuluję że jesteś tak pewna dobrego wyboru swojej pociechy. A czy myślisz że w "twoim" gimnazjum są wszyscy uczniowie tacy święci??? Grubo się mylisz...

A co do poziomu, to radzę również poczytać inne wątki dotyczące tego gimnazjum.

Poziom jest jak wszędzie ani niższy, ani tym bardziej wyższy.

Gość_Meg
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

oj Meg ale z ciebie prowokator, jakim cudem masz wątki o tym gimnazjum, jeśli dopiero powstało i na jakiej podstawie sądzisz, jaki tam jest poziom?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
8 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -