We wrześniu tego roku miało powstać nowe gimnazjum katolickie w Ostrowcu, czy ktoś może ma informacje czy powstało? gdzie? i jak liczne są klasy? i czy można tam jeszcze przepisać z innego gimnazjum?
tak, jest takie gimnazjum, jest w tym samym budynku co katolickie liceum na ul. Niewiadomej 19, z tego co wiem, to klasy są do 20 osób, i jest bardzo wysoki poziom nauki, a czy można przepisać to nie wiem, pewnie jak wszędzie to zależy od dyrekcji, i z jakiego powodu ktoś przepisuje, ale to trzeba zapytać, chyba też zmienili adres strony, bo ten stary nie działa, jak się dowiem na jaki to podrzucę link, no chyba, że ktoś wie to niech wklei aktualny link
Jest w Denkowie,klasy po 16 osób.
dzieci tam księżom liżą kolana; są różne smaki
Chodzi tam połowa dynkusów,a reszte to wólka
Ja tylko porownalem chodzi o to ze jakies zyski czerpia i musza utrzymac renome i pokazac rodzicom efekty nauki o to mi chodzilo czytajcie ze zrozumieniem.
gość 13:48 coś ci nie pasuje?
Jarosław zawsze dziewica.
z Wólki chodzi tylko jedna osoba do katolickiego gim.
Ci z "Wólki" są najlepsi!
Z pianką czy bez?
Katolickie zostają__Tak Zadecydował Ludzki Pan.....spoko.
chyba do 7 albo do 2
Różne słychać pogłoski Ale nic na 100'/, nie wiadomo...dzieci,rodzice,nauczyciele trzymani sa w niepewnosci.Mlodziez gimnazjalna podejmuje decyzje co do wyboru szkoły średniej ,ale jak ty zdecydować się na liceum katolickie skoro nie wiadomo gdzie się będzie znajdowac.Obrzeża miasta czy centrum