Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Nowe gabinety weterynaryjne w Ostrowcu

Ilość postów: 14 | Odsłon: 1775 | Najnowszy post
  • Nowe gabinety weterynaryjne w Ostrowcu

Czy ktoś był może ze swoim pupilem w tym nowym gabinecie na Polnej w liniowcu albo na Ogrodach obok boiska?

Gość_pacjent
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Nowe gabinety weterynaryjne w Ostrowcu

TAK JA BYŁAM Z MOIM PIESKIEM NA OGRODACH NA SZCZEPIENIU. BARDZO MIŁY PAN WETERYNARZ. NAWET PIESKA ZBADAŁ, OSUCHAŁ Z CZYM WCZEŚNIEJ SIE NIE SPOTKAKAŁAM. NO I CENA ZA SZCZEPIENIE MNIE ZSZOKOWAŁA BARDZO MILE BO WCZEŚNIEJ PŁACILIŚMY 100 ZŁ A TU ZA TE SAME SZCZEPIONKI 55 ZŁ. TAKŻE BYŁAM BARDZO ZADOWLONA I MILE ZASKOCZONA. POLECAM;)

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

I dlatego krzyczysz?

aneta16
        Zgłoś
        Odpowiedz

Ja również polecam pana na Ogrodach obok boiska ,piesek zachorował a to był jedyny weterynarz czynny w niedziele o 22 więc miałem przyjemność korzystać z usług tego gabinetu . jestem zadowolony w 100% ;) P.s piesek wyzdrowiał ! :)

asmax
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Odp.: Nowe gabinety weterynaryjne w Ostrowcu

Pana właściciela lecznicy na Ogrodach uprasza się uprzejmie o zakończenie robienia sobie reklamy, to podpytywanie jest już naprawdę mocno upierdliwe.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

a ja byłam z psem i nawet się nim nie zainteresował.Oczywiście,że to autoreklama.Ta tania szczepionka mogła być podróbką.Radzę zorientowac się ile kosztuje normalne szczepienia.

Gość_pacjent
        Zgłoś
        Odpowiedz

jezu jak ma być dobrze w tym kraju jak ktoś o kimś napisze DOBRZE to od razu spekulacje że to pan weterynarz sam sobie wątek założył i robi reklamę!! no masakra. nic i nikogo nie można pochwalić i z niczego nie można być zadowolonym!!

a szczepionki sprawdziłam i są te same które miał przez 4 lata robione za 100. Pozdrawiam

acha i o co chodzi z tym krzyczeniem bo nie załapałam

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Pisałaś dużą literą:)

zenka
            Zgłoś
            Odpowiedz

kurcze nie sądziłam ze ma to jakieś znaczenie ;);) ok. to juz nie krzycze;)

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

bzdury piszesz człowieku!!!

Panie doktorze proszę nie robić sobie autoreklamy.

Ostatnio dzwoniłam po gabinetach i pytałam się o ceny szczepień.

Maxymalną cenę usłyszałam o Zalskiej 70zł a wszędzie 55-60zł więc 100zł to musiało być u Pana wcześniej w Warszawie!

Nie dajcie się nabrać ,że to zadowolony klient!

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

nie wiem o jaką wam szczepionkę chodzi ale mój piesek ma co rok zestaw szczepionek i zawsze płaciłem 55zł / na pułankach koło małego Tesco , na 11 listopada obok apteki Mandarynka jak i u Pana na ogrodach :P

asmax
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 14

ŻAL człowieku dupisz każdego,coś jest z tobą nie tak,zajebisy weterynarz ma podejście do zwierząt i jest tani w porównaniu z innymi .Pani Z niestety ogrbiła mnie z kasy i niewyleczyła psa a on tak więc ????? A tańszą i widać skuteczniejszą metodą .

Gość_MONIA
              Zgłoś
              Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

Nie wiem co piszesz człowieku ale ja leczę moją 2letnią sunię która wszystkiego się boi na Ogrodach i jestem zadowolona bo to jedyny lekarz który ,ma podejście do zwierząt na spokojnie bez wiązania psiny za pyszczek jak u p.Zalskiej i oskubania z kasy , lecz się człowieku ! Chyba ty jesteś weterynarzem i sobie szukasz reklemy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

miska11
        Zgłoś
        Odpowiedz

Hm...a chocby nawet robił sobie reklamę to warto sprawdzic jak jest naprawdę...a jak tak uważasz że to reklama to zmykaj na inny wątek bo bez sensu twoja tu wizyta...duży wybór weterynarzy, każdy może korzystac z jakiego chce

Gość_ziomuś
          Zgłoś
          Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -