Czy ktoś był może ze swoim pupilem w tym nowym gabinecie na Polnej w liniowcu albo na Ogrodach obok boiska?
TAK JA BYŁAM Z MOIM PIESKIEM NA OGRODACH NA SZCZEPIENIU. BARDZO MIŁY PAN WETERYNARZ. NAWET PIESKA ZBADAŁ, OSUCHAŁ Z CZYM WCZEŚNIEJ SIE NIE SPOTKAKAŁAM. NO I CENA ZA SZCZEPIENIE MNIE ZSZOKOWAŁA BARDZO MILE BO WCZEŚNIEJ PŁACILIŚMY 100 ZŁ A TU ZA TE SAME SZCZEPIONKI 55 ZŁ. TAKŻE BYŁAM BARDZO ZADOWLONA I MILE ZASKOCZONA. POLECAM;)
Pana właściciela lecznicy na Ogrodach uprasza się uprzejmie o zakończenie robienia sobie reklamy, to podpytywanie jest już naprawdę mocno upierdliwe.
a ja byłam z psem i nawet się nim nie zainteresował.Oczywiście,że to autoreklama.Ta tania szczepionka mogła być podróbką.Radzę zorientowac się ile kosztuje normalne szczepienia.
jezu jak ma być dobrze w tym kraju jak ktoś o kimś napisze DOBRZE to od razu spekulacje że to pan weterynarz sam sobie wątek założył i robi reklamę!! no masakra. nic i nikogo nie można pochwalić i z niczego nie można być zadowolonym!!
a szczepionki sprawdziłam i są te same które miał przez 4 lata robione za 100. Pozdrawiam
acha i o co chodzi z tym krzyczeniem bo nie załapałam
kurcze nie sądziłam ze ma to jakieś znaczenie ;);) ok. to juz nie krzycze;)
bzdury piszesz człowieku!!!
Panie doktorze proszę nie robić sobie autoreklamy.
Ostatnio dzwoniłam po gabinetach i pytałam się o ceny szczepień.
Maxymalną cenę usłyszałam o Zalskiej 70zł a wszędzie 55-60zł więc 100zł to musiało być u Pana wcześniej w Warszawie!
Nie dajcie się nabrać ,że to zadowolony klient!
ŻAL człowieku dupisz każdego,coś jest z tobą nie tak,zajebisy weterynarz ma podejście do zwierząt i jest tani w porównaniu z innymi .Pani Z niestety ogrbiła mnie z kasy i niewyleczyła psa a on tak więc ????? A tańszą i widać skuteczniejszą metodą .
Nie wiem co piszesz człowieku ale ja leczę moją 2letnią sunię która wszystkiego się boi na Ogrodach i jestem zadowolona bo to jedyny lekarz który ,ma podejście do zwierząt na spokojnie bez wiązania psiny za pyszczek jak u p.Zalskiej i oskubania z kasy , lecz się człowieku ! Chyba ty jesteś weterynarzem i sobie szukasz reklemy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hm...a chocby nawet robił sobie reklamę to warto sprawdzic jak jest naprawdę...a jak tak uważasz że to reklama to zmykaj na inny wątek bo bez sensu twoja tu wizyta...duży wybór weterynarzy, każdy może korzystac z jakiego chce