Dodaję,bo nie podałeś,że 'Fanpage ten polega na wrzucaniu zdjęć Ostrowca ze starych czasów, możecie je też wysyłać na ostrowczanie@o2.pl.'
ostrowczanie.pl jest na facebooku.
A może by tak udrutować te jadaczki osobom, które tak namiętnie plują jadem?
http://forumostrowca.pl/ - moderowane i co najważniejsze 62 użytkowników (stąd).
Na www.ostrowczanie.pl wieje świeżością i forum jest miłe dla oka. Bardziej takie hmm 'specjalistyczne'. Do poważniejszych rozmów.
To forum jest anonimowe, nie ma działów i ludzie są do niego przyzwyczajeni. Zobaczymy czy się przyjmie.
Interesujące jest, kto sponsoruje ten portal ? Informacja chyba nie jest okryta tajemnicą ? Kim są tajemniczy administratorzy Mr.Goonzo i OC. Mam nadzieję,że się odkryją,jeśli nie są w CBŚ,CBA lub FBI i CIA, czy innych służbach specjalnych :-)
Nigdzie nie ma danych osób,które są właścicielami forum ostrowczanie.
Jako przyszły, zalogowany na forum mieszkaniec miasta to chciałbym wiedzieć,mam do tego prawo.
I czy nazwa "ostrowczanie" może być tak sobie,powielana przez innych ?
Raz nazwa forum Ostrowca,innym razem stare zdjęcia Ostrowca są na Facebooku pod tym samym tytułem !
Pomieszanie z poplątaniem dla wszystkich mieszkańców i nie tylko. Kto ma w tym interes,żeby nam tak namieszać ?
Widze w Ostrowcu nic sie nie zmienia. Mentalnosc 1 klasa. www.ostrowczanie.pl bylo wolne to ktos mial super pomysl i wykupil do niej prawa. Co go obchodzi ze jakis tam profil na facebooku jest o podobnej nazwie ? Powiem wiecej nie zdziwie sie jak nowe forum z tym fanpejdzem beda wspolpracowali na przekor zawistnym :) Co jeszcze chcecie zablokowac i objac prawem rezerwacji?
Chlopaki zrobili swietna prace takiego forum nie bylo i ja juz tam sie zarejestrowalem, malo tego widze zrobili sobie platna kampanie sponsorowana na facebooku czyt. ktos .ma pieniazki.
MAJO ROZMACH .
No sa te fora ale akurat przy ostrowczanie.pl i ich funkcjonalnosci to oba te tu wpisane leza i kwicza jak pismen.
Kolejny ból dupy o to jaka forma jest poprawna. Obie są poprawne. Poczytajcie wywiad z prof. Miodkiem
bless
Sprytny chłopak to se radzi w przeciwieństwie do innych co nawet na posadzie dają ciała. To wszystko z pożytkiem dla ludzi z Ostrowca a co niektórym gul skacze że facio jest obrotny
Ból dupy kto zabroni robic im drugie forum?a kto wie moze lepsze. zazdrosc lapie?