Wiele osób pisało, że potrzebne jest nowe forum Ostrowca a więc zapraszamy :
ostrowczanie . pl
ostrowczanie . pl - to forum Ostrowca a fanpage ostrowczanie na facebook to dwa rozne swiaty kolego :)
@os nie mniej przypadkowo podal dobry adres :P .ostrowczanie.pl nie wchodziło Ci w pierwszym poście bo nie da się tam wstawić adresu dopiero od drugiego wpisu się da .Bez anonimowego plucia jadem może Wam się nie udać,kontrowersyjne osoby i anonimowi forumowicze powodują wzmożony ruch na tej stronie.
Dwa różne światy,zgoda,ale pod tym samym "tytułem" i nie lasujcie ludziom w mózgu !!!
Ta nazwa powinna być zarezerwowana dla starych,pięknych zdjęć Ostrowca na Facebooku,a nie dla forum Ostrowca Świętokrzyskiego. Oczywisty plagiat nazwy i nic więcej. Ostrowczanie na Facebooku są od dawna,czyli od marca 2012,a forum ostrowczanie "urosło" od grudnia 2013.
Skoro powinna być zarezerwowana to było rezerwować. Co to jest reżim jakiś?
I czy nazwa "ostrowczanie" może być tak sobie,powielana przez innych ?
Raz nazwa forum Ostrowca,innym razem stare zdjęcia Ostrowca są na Facebooku pod tym samym tytułem !
Pomieszanie z poplątaniem dla wszystkich mieszkańców i nie tylko. Kto ma w tym interes,żeby nam tak namieszać ?
Interesujące jest, kto sponsoruje ten portal ? Informacja chyba nie jest okryta tajemnicą ? Kim są tajemniczy administratorzy Mr.Goonzo i OC. Mam nadzieję,że się odkryją,jeśli nie są w CBŚ,CBA lub FBI i CIA, czy innych służbach specjalnych :-)
Nigdzie nie ma danych osób,które są właścicielami forum ostrowczanie.
Jako przyszły, zalogowany na forum mieszkaniec miasta to chciałbym wiedzieć,mam do tego prawo.