mieszkanko... Twoja wypowiedź z godziny 5:51 jest dla mnie kompletnie niezrozumiała... :/
A zezwolenie z ratusza na zgromadzenie otrzymali?Proboszcz zapłacił za koszty związane z asystą radiowozu policyjnego?
gorczynskiemu widac w nie smak bylo jak przepowiadal duda odwrucil się i rozmawial przez telefon albo udawal ze rozmawial
Ja też byłam zniesmaczona tymi trzema Panami, a bardziej rozbawiona. W Sylwestra też uważam że niepotrzebne są te przemowy około godz. 12. To zabawa, a nie wiec. W tym roku prawie przegapiliby ludzie północ przez tę podziękowania. :) Jednak małomiasteczkowe to wszystko. Szkoda.
Drodzy ŁOSTROWIACY ,brak wam poczucia humoru ...PiS TO UMIE SIE BAWIĆ NAWET MAJĄ SWOJEGO ''Ciemnoskórego króla". Ja nie widzę w tym nic niesmacznego jak to piszecie ,że królami byli Nasi rodzimi politycy ,którzy reprezentują nasz region ,na arenie wojewódzkiej i ogólnopolskiej.A ,że jest to arena polityczna ,na której Króluje Prawo i Sprawiedliwość to Wam się trudno z tym pogodzić.Czas najwyższy gratuluje naszym Panom Politom poczucia humoru ,dystansu , oraz odwagi !!!
A dlaczego Górczyński wyszedł na scenę i się promował.W orszaku mógł i ść to podobno nie chciał.Bo musiał by iść z ludźmi?Przemówienie prezydenta ze sceny na której jest uroczystość trzech króli?To dopiero obciach.A na pelerynie Dudy jest herb Tarnowskich(właścicieli Ostrowca),a nie powiatu.Jak zwykle prości klakierzy z PSL nic nie wiedzą.
To nie jest humor i dystans tylko obrzydliwe wręcz podlizywanie się klerowi. Zaraz przypomniała mi się Beata Kempa jak omal butów nie lizała Rydzykowi na jubileuszu radia Maryja.
To niesmaczne i nie na miejscu.
Bardzo fajnie ,że orszak Trzech Króli prowadzili trzej najważniejsi ludzie w mieście.Tak się dzieje w większości miast,więc o co ten cały krzyk?Dziękuję Senatorowi Rusieckiemu,Staroście Dudzie i Posłowi Kryjowi,że się zgodzili i godnie nas reprezentowali.
Wykazali się odwagą oraz pokazali, że 6 stycznia dla nich to prawdziwe chrześcijańskie święto, szacun Panowie.
Barwny orszak, dużo uczestniczących w nim dzieciaczków. Może w przyszłym roku organizatorzy sprowadzą więcej zwierząt - jakieś wielbłądy - jak w innych miastach. Mój synek bardzo chętnie fotografował, głaskał uczestniczące w nim koniki.
Dołaczam się do tych podziękowań, to była godna reprezentacja, mnie się podobało
A gdzie pazie Walesic i Lesiak?
łopatowiok?
To był orszak 3 króli czy komedia " Sami swoi"
Dobrze że prezydent Górczyński nie zrobił z siebie błazna na tym widowisku. Gość jednak klasę trzyma ,przyszedł,pogratulował organizatorom,pochwalił jak dobry gospodarz że rynek żyje i takie imprezy są wskazane i tyle. Przebierańcami powinni zostać przedstawiciele społeczeństwa np. nauczyciel,przedsiębiorca,lekarz i.t.p Trochę jestem zniesmaczona przebraniem wysokiej klasy polityków w herbach miasta.
Trzej królowie a może sześciu? :https://www.youtube.com/watch?v=qxA1OHaFoeE
W moim odczuciu impreza była super,piękne kreacje,duży wkład pracy,chylę czoła organizatorom.Nie jestem zwolennikiem jakiejkolwiek partii.Pochwalam ludzi ,którzy coś pożytecznego robią dla naszego miasta ,dla naszego kraju.Szacun dla prezydenta,starosty i parlamentarzystów oraz osób tworzących ten pokaz.Jesteśmy w większości społecznością ludzi wierzących i praktykujących toteż przemarsz wiernych z poszczególnych parafii na miejscowy rynek uważam za trafny.Uwagi pisane pod kątem naszych włodarzy i parlamentarzystów uważam za naganne ,gdyż wybory były,społeczeństwo sobie te osoby wybrało i ...koniec dyskusji.Ten co opluwa naszych rządzącach to opluwa nas wszystkich bo tak większość zagłosowała i tak ma być.Nie ważne czy rządzi biały czy czerwony czy żółty ,ważne aby dobrze rządził i reprezentował społeczeństwo. Kogo sobie społeczeństwo danego regionu wybrało to tego ma i dyskusji nie powinno być .Jeszcze się taki nie narodził co by wszystkim szczekaczom dogodził.Kto miał prowadzić orszak świąteczny? I-szy sekretarz PZPR-u ? gajowy Marucha? może ojszczymurek spod sklepu?Ludzie opamiętajcie się i nie wypisujcie głupot.Wszędzie prowadzi ten co jest popularny,akceptowalny.Impreza była super ,oby takich imprez było więcej w naszym mieście Ostrowcu świętokrzyskim.
Z tym sekretarzem partii tej czy owej trafiłeś na 300%.