Witam, co powiecie na nowy bar kebab w Ostrowcu wiem, że już parę takowych jest, ale kilka z nich trzyma się naprawdę dobrze przy wątpliwej jakości produktów, których oferują. Myślę nad otwarciem kebabu, który przy mniejszej cenie, będzie oferował lepszą jakość jedzenia. Proszę o napisanie co o tym sądzicie i ewentualnie napisanie gdzie chcielibyście, żeby taki kebab powstał
Jak najbardziej przydał by się nowy kebab bo w tych starych ewidentnie przycieli ostatnio budżet na składniki
A też masz zamiar sprzedawać mięso co z beli 10kg wychodzi 6 kg? I na może ze 2 procent mięsa w sobie? W ulotce napiszesz skład twojego kebsa? To raczej nikt nie kupi świadomy.
Przesadziłeś z tym tytułem. Kebab to nie restauracja. Przydałaby się nowa ale promująca zdrowe i smaczne jedzenie a kebab wybitnie się do tego nie zalicza.
Dajcie spokój z tym świństwem, popieram wpis gościa z 6:33- potrzeba nam czegoś dobrego, zdrowego, a nie śmierdzących kurczaków nafaszerowanych antybiotykami
Kolejna buda z tym ścierwem? nie, ale restauracja jak najbardziej.
Zdrowe jedzenia. Mięso bez antybiotyków, warzywa i owoce bez rundupu i gmo. Posiłki przygotowywane na prawdziwych produktach pełnowartościowych (masło, mleko, sery) bez karagenu i środków konserwujących. Ale taka restauracja to ogromny koszt i całkowita odwrotność budki z kebabami. Ludzie potrzebują normalnego jedzenia nie egzotycznego. Gołąbki, zraziki, bitki, schabowe, kotlety, ziemniaczki do tego pomidorka czy ogóreczka itp.
Nie wiem jak Sanepid odbiera takie przybytki bez sanitariatów. Jak przechodze i czuje ten zapach a na dodatek brzuchatego w rozciągniętym znoszonym podkoszulku wlaściciela za barem mdli mnie.
Domowa kuchnie to mam w domu. Do restauracji chętnie pójdę spróbować czegoś innego. Kuchnie bałkańska, włoska albo inna.
Cudze chwalicie swego nie znacie.
Domowe jedzenie je się w domu. Dobrze znamy Polska kuchnie. Każdy wie jak smakuje schabowy albo pierogi i wie jak je przyzadzic. Mniej osób wie jak smakuje kuchnia innych regionów świata, a bywa naprawdę smaczna i inna od tej nam znanej.
Owszem, ale większość ludzi nie potrafi przygotować naszych podstawowych potraw i tak naprawdę nie zna ich smaku. A do kuchni zagranicznej potrzeba kucharzy profesjonalistów i dobrych produktów na przygotowanie smacznych potraw. Bo inaczej skończy się tak jak w tych programach z Gesslerową :)
Chętnie poszłabym do restauracji z kuchnią gruzińską....