a czy wiesz co kryje sie za tym wymachiwaniem sztucznym penisem czy wiesz dlaczego tak zrobil....czy wiesz jakiej sprawy to dotyczylo.....nie popieram zednej partii politycznej w kazdej znajduje sie cos dla siebie i cos co kompletnie mnie odrzuca natomiast zwracam szczegolna uwage na to co i dlaczego ktos mowi co sie kryje za tym islowami
Oczywiście, że wiem czemu to zrobił - aby więcej ped... homoseksualistów (poprawność polityczna musi być) na niego zagłosowało. Wiem co się za tym kryje - homopropaganda, populizm, kampania wyborcza. Wiem także jakiej sprawy to dotyczyło - wyolbrzymionej przez media.
swoje posty pisze jako kobieta i tak je podpisuję -reszta nie mojego autorstwa .
jesteś frajerem, całkowita zgoda.
myślisz samodzielnie - zaprzeczenie powyższego
Napisałem, że "wole być takim frajerem", co nie oznaczało, że nim jestem, ponieważ nie głosowałem na żadnego z kandydatów KNP. Znalazłem sobie listę wyborczą znacznie lepiej pasującą do moich poglądów, chociaż i tak z większością poglądów JKM się zdecydowanie zgadzam. I chodzi tu o poglądy na temat ekonomii, gospodarki i inne ważne dla kraju, a nie wydumane i wyolbrzymione przez media problemy gwałcenia kobiet, pochowania Jaruzelskiego, igrzysk paraolimpijskich i tym podobne. Takimi problemami niech zajmują się lewacy i cała reszta populistów.
"Gdyby się pan znał trochę na kobietach, to by pan wiedział, że zawsze się troszeczkę gwałci". Dopytywany, czy uważa, że kobiety chcą być gwałcone, odpowiedział: "Co to znaczy gwałcone? Kobiety zawsze udają, że pewien opór stawiają chyba nie?" Na pytanie, co to według niego jest gwałt, stwierdził zaś: "Trzeba wiedzieć, kiedy można, a kiedy nie można".
No i co takiego JKM powiedział strasznego lub obraźliwego? Ja wręcz sądzę, że Korwin nie wie, jakie są dzisiejsze kobiety, co same nóżki rozkładają, bez tego udawania, że nie chcą.
gienek ....specjalnie pisze z małej litery ....domysl sie dlaczego ...
Bo kobiety są mnie inteligentne, to dlatego? :P
Tennessee, ta moja wypowiedź akurat była złośliwa.
Gieniu. Ale wytlumacz, co oznacza zwrot "troche gwalci"? To tak, jak byc troche w ciazy, co...
Droga Martik, JKM jest już po 70-ce, więc ma żonę też starszawą i jest przyzwyczajony do innych kobiet. Moją babkę dziadek też "trochę gwałcił", bo tak sama z siebie do aktu skora nie była (taka pruderia), a i podejrzewam, że Twoja babcia, a może i mamusia też trochę były gwałcone ;-)
o ile pamiętam to JKM ma 6 dzieci -ciekawe czy bez pomocy od państwa socjalnego stac by goby było na wykształcenie ich ,opieke medyczną itd itd .Łatwo negowac coś co się ma i nie musiec z tego rezygnowac.
Gieniu trafiłeś w sedno :) to oczywiste że mowa tu była o tym ze kobieta nawet jak idzie ze swoim mężczyzna do łóżka to i tak będzie stawiała lekki opór żeby dodać chociażby troszkę pikanterii a fakt faktem często kobiety chcą żeby ich mężczyzna wziął je trochę siłą. I nie ma tu nigdzie wzmianki o tym że kobiety marzą o tym żeby być gwałcone przez przypadkowych gwałcicieli. No ale jak ktoś chce to usłyszy co chce usłyszeć :)
Do gościa z 22:53: zgadzam się z tą "pikanterią", ale nie należy mylić ją z prawdziwym gwałtem - bo o to przecież sprawa się toczy. Porównywanie tych określeń to tak jakby porównywać kokieteryjne "bo zaraz Cię tu uduszę" z prawdziwym duszeniem itp. A poza tym myślę, że rozprawianie o czym marzą kobiety, a o czym mężczyźni w łóżku to chyba nie temat na przedwyborcze dyskusje kandydatów.