Ten wynik to tylko dla hecy. Tak jak wcześniej Palikotowi, tak teraz Korwinowi się po prostu udało i tyle. Nie ma się czym podniecać.
Dokładnie tak jest gościu saint ;)
Raczej skoncza tak samo, jak Twoj Ruch ;)
"Grube ryby" z KNP maja zapewniona ciepla posadke placona w eurakach, ktorej nie zmienia na diete poselska placona w zlotowkach. Korwin w PE, albo zginie w tlumie albo zostanie pajacykiem, a na rodzimej scenie politycznej pozostana mlodzi, bez doswiadczenia rezerwisci KNP.
ale Was to w oczy piecze, że ludzie się budzą, że zaczynają myśleć i widzą ten gnój w Unii Europejskiej , nie tylko w Polsce ale też na całym kontynencie, w wyborach samorządowych będzie już 10%
Masz 100% racji, przy wyższej frekwencji KNP nie miałoby szans, a tak to mamy Palikota bis, ale tym razem w PE.
Oj, @patriota, @patriota. Glupis jak pieron...
Wlasnie, wlasnie. Korwinowskie teorie ksiezycowe zrobily Ci z mozgu emmentaler. Idz lepiej na wodkie :D
nie pijam, myślę samodzielnie i nie oczekuję od państwa niczego innego, niż braku kłód rzucanych pod nogi, czego nie doświadczyłem
wracaj do wątku o generale
Prawda jest taka że gdyby frekwencja była większa to Korwinowi by się nie udało. Tak będzie w wyborach parlamentarnych, o ile oczywiście do tego czasu partia się nie rozsypie, wszak Korwin już ma to co chciał (kasę europarlamentarzysty) więc raczej nie będzie chciał z tego zrezygnować.
Jacku ludzie się nie budzą tylko nie chciało iść się im na wybory i stąd dobry wynik Korwina. Z dwojga złego, dobrze że dostał się do PE bo to oznacza, że nie będzie startował do parlamentu krajowego(z kasy raczej nie zrezygnuje). To, co on głosi to populizm i utopia. W samorządowych wyborach zdobędzie może 1,2 %, nie więcej.
Gosc, 12:39.
Oj, malo wiesz. Naprawde bardzo malo wiesz. Mam bardzo dobry kontakt z "paryjniakami" z SLD. Uwazasz, ze jak czegos nie napisza w "metnym nurcie", to tego nie ma?
Nawet w necie mozna znalezc o tym wzmianki. Urban takze nie lubi Millera. I tylko nieliczni wiedza o co im poszlo ;)
Dyrdymaly....
Jezeli posiadasz odpowiednio udokumentowana wiedze ekonomiczna, to powinienes wiedziec, ze "wolny rynek" to mit istniejacy TYLKO W TEORII, poniewaz gospodarka zawsze wymaga regulacji. Chociazby po to, aby kapitalista, ktory zawsze patrzy na swoja kieszen nie wylewal sciekow do rzeki, zamiast je utylizowac.
Powinnes zadac sobie pytanie KOMU powinna sluzyc gospodarka.
https://www.facebook.com/dlajaruzelskiego
Dziwnie trochę te ceny spadną, skoro ja już od 6 lat płace za połączenia poniżej 50 gr/min, a tu nagle spadną z 1,22 zł aż do 97 gr.
I jeszcze spadną koszty transmisji danych... hahaha. To jest właśnie populizm. Ludzie wam wmawiają dyrdymały a wy im wierzycie, że cokolwiek zrobili. Pani Róża Thun powinna najpierw się zorientować, że średni koszt transmisji danych już od bardzo dawna nie przekracza w naszym kraju 1 zł za 1 MB (swoją drogą to niesłychanie mała ilość danych w obecnych czasach - opłatę za transfer danych przelicza się już w stosunku do ilości danych mierzonych w dziesiątkach MB). Ja osobiście płacę za transfer danych jakieś 2 zł za... 100 MB. I oczywiście mowa tu tylko o operatorach mobilnych. Obecnie ludzie mają nieograniczony dostęp do internetu dzięki stałym łączą i łączności światłowodowej, gdzie nie pobiera się żadnych opłata za transfer (nie miałoby to sensu aby doliczać ludziom po parę groszy do każdego rachunku), a jedynie abonament.
I wy wierzycie takim ludziom, a innych oskarżacie o populizm... :)
Aż tylu idiotów jest Polsce. Ale dlaczego/
Ekhm.
Nie manipuluj informacja, poniewaz placa minimalna w Szwajcarii istniala i nadal istnieje.
Szwajcarzy owszem odrzucili, ale propozycje GIGANTYCZNEJ placy minimalnej, ktora miala wynosic ok. 4000 frankow miesiecznie. W przeliczeniu na polską walutę to 75 zł na godzinę i 13 732 zł na miesiąc :)
czyli członkom nomenklatury komunistycznej i agentów SB.
A tyś nie głupia? Ciekawe czy mój post będzie zablokowany, a twój wyzywający innych przechodzi bez problemu :)