co to ma być:informacja pytanie czy spam?
trasa linii Al.Jana Pawla -siennieńska-Armii Krajowej- Iłżecka-Prusa-Kraszewskiego-Graniczna -Długa -Dąbrowskiej- Piaski-Sienkiewicza-Mickiewicza -Żabia-Rondo-Traugutta-Aleja 3Maja-Okólna-Radwana-Al Jana Pawła-11Listopada-Samsonowicza-Gulińskiego Nowy Zakład
Rozumiem że na Traugutta zawraca. Bardzo ciekawe...
Tak zawraca na Traugutta pod starą hutą. ciekawe w jakich godzinach linia bedzie kursować i czy we wszystkie dni. Trasa ciekawa
http://www.mpkostrowiec.com.pl/....jeśli o to chodzi to tu
Czy Ktoś wie od kiedy ta linia ma jeździć?
Od 2 marca
wreszcie próbuje to miasto coś robić w kierunku tego by utrzymać te autobusy coś zmienić! odkąd z mpk jest nie dobrze zaczęłam jeździć do pracy autobusem zdradzę linię 5. i powiem tak super oszczędziłam na benzynie, nie obchodzi mnie odśnieżanie wiem że autobusy są zaniedbane i stare ale musimy pomóc temu mpk! ludzie wsiądźcie rano do autobusu po co wam te samochody! spójrzmy na duze miasta warszawa kielce wszyscy jeżdżą mpk taniej!oczywiście znajdą się ci dla których nie ma połączenia godziny odjazdu ale ci co mogą pomóżmy temu miastu!!
a ja dopiero teraz zauważyłam linię 4. rzadko jeżdżę autobusami, ostatnio wypadło mi pojechać, sprawdzam rozkład, patrzę - hm, a co to ? czwórka ? ;)
dodam, że nie jeżdżę samochodem, nawet prawka nie posiadam. na co dzień wybieram najtańszy środek transportu - czyli własne nogi. ;)
jak już to nowa linia nie zawraca na rondzie"solidarności" na ul.Traugutta lecz na zajezdni przy ul.Świętokrzyskiej:)
CAŁY ROZKŁAD JAZDY LINI NR 4:
**********Z ZAJEZDNI*********:
-DNI ROBOCZE:20:40R,22:25
-SOBOTY:20;40
-NIEDZIELE:4:40,12:40,20:40
"R"-KURS DO RADWANA Z MOŻLIWOŚCIĄ PRZESIADKI NSKIEA N.ZAKŁAD
**********Z GULIŃSKIEGO******:
-SOBOTY:22:21
-NIEDZIELE:6:21,14:21,22:21
jeśli taki jest rozklad tego autobusu(cały rozkład)to chyba nie jest to taki wielki powód do radości
To jest linia 'bisowa'. Kiedyś linia 1 jechała na Kolonie Robotniczą tam kierowca zmieniał tablice na '23' i jechał na nowy zakład. Teraz powstała linia '4' a '23' nie ma już takiego kursu. Dodam jeszcze że linia '17' od jakiegoś czasu nie kursuje w weekendy.
progi a jaki autobus obsługuję tą linie ?