z tego co slyszalam to 12 grudnia ;)
A jakieś fajne sklepy?Bo na razie mowa tylko o Lidlu i siłowni?
A jest u nas jakaś szansa ma Epmik? Tylko nie piszcie ,ze w Ostrowcu się nie sparwdzi,bo to juz było..W mniejszych mistsch funkcjonują salony i żaden jakoś nie upadł...
ta galeria to niewypał, gdyby mieli jakis najemcow oprocz lidla i silowni to juz by sie pochwalili a tak to bedzie nas straszyl nowy pustostan w srodku miasta.
najgorsze jest to ze gdyby nie to gowno, to galeria ostrowiec normalnie by sie rozbudowala z kinem itd ale niestety wilczynski blokowal inwestycje zeby lichota se postawil swoja galeryjke
Jeżeli masz na to dowody to do prokuratury, a jeżeli nie to zamknij się.
tak samo z remontem alei, nie zrobili bo lichota galerie buduje. mowil o tym Jarubas dla telewizji ostrowieckiej. no i nie ma juz Jarubasa, nie ma nowego mostu na alei ale za to jest pustostan :)
18:38 sam sie zamknij jak gowno wiesz
Do oszołomów.. lepiej jak miejscowy buduje a nie obcy gdzie podatki lądują na Malewidach ..trochę mózgu pobudzić a nie emocji
Taa zwłaszcza ten Lidl jest miejscowy i tu płaci podatki. Błysnąłeś ....
gdzie sie tacy idioci rodza jak ten z 19;01?
Ta galeria na pewno będzie miała więcej klientów niż ta stara.
Wczoraj, 08:07
z czym masz problem? gorczyski nie zrobil do tej pory alei zeby nie przeszkadzac lichocie w budowie galerii. to jest fakt i mowil o tym jarubas w tv ostrowieckiej chcesz to se znajdz na yt chyba ze usuneli :)
Głupoty piszesz dopiero remont utrudni funkcjonowanie galerii.
to w takim razie glupoty mowil Pan Jarubas, nie ja. Ja tylko cytuje wypowiedz
tak na pewno rzuca sie na lidla i silownie :)
Twoje pytania też już były, a Ty znowu pytasz. Chcesz prowadzić ten Twój EPMIK?( tak napisałeś/aś). Człowieku, podciągnij się najpierw w nauce języka polskiego i za parę lat zacznij pisać na forach.
Kiedys to byly inne czasy. Teraz wydaje mi sie ze na pewno sprawdzilby sie empik