kurcze nie kojarzę miejsca :D a to moze tam na przeciwko Carrfura?
słyszałam ze otwarcie ma byc 2 lutego
BIEDRONKI SĄ POŻYTECZNE ! JESTEM ZA !
Kiełbasa gospodarza z biedronki lepsza niż niejedna wiejska, schab pieczony w kawałku w folii też bardzo smaczny
Otwarcie 2 lutego . W istniejacych Biedronkach sa ulotki informujace o nowym sklepie.
i jak zawsze ogłoszeń o prace w nowo otwieranej biedronce wiec skąd mają pracowników?
były ogłoszenia ale jeszcze w zeszłym roku bo takiego pracownika trzeba przeszkolić. oczywiście na nowy sklep dali przeważnie doświadczonych a nowi zastąpili miejsce na innych biedronkach za osoby przeniosione. przyjmowali od lata tamtego roku,żeby była obsada
z kazdej biedronki zabrali po pare osob i stad maja pracownikow
jest napisane że 2 luty otwarcie:)
No i otworzyli ;). Dzisiaj rano sparalizowało to ruch na Waryńskiego i Kopernika, parking pełny i okoliczne tez, ludzie biegający po ulicy jak w chinach, z torbami pełnymi pomarańczy. Conajmniej jakby to Harods'a otwierali. Coś się tym ludziom w Ostrowcu porobiło. Wydarzenie roku. Chyba chodzi o wpisy na FB - ja pierwszy w Biedronce ;).
No i teorio ,ze ludzie nie maja kasy znow padła,Co poniektórzy stali juz od 6 a wracajac teraz z pracy widzialem jak nadal wychodza z koszami pelnymi szaisu np lamki jakies ktore w sobote trafia na targowice albo jakies inne duperele ,Pomarancze moze i sa po złotówce ale szai taki ,ze nie wiem (dał i sasiad spróbowac)By bylo smieszniej w kazdej biedronce jest w promocji t samo.I mowia biektorzy ze powiekszenie centrum Handkowego jest bez sensu bo ludzie nie maja kasy
a ciekawe czy słowniki ortograficzne mają w promocji tam?
słowniki wszelkiego rodzaju po 10zł są w realu i mediamarkcie w Radomiu
http://www.mmostrowiec.pl/fotogaleria/szturm-na-biedronke