ja mam 26 lat i szukam drugiej połówki jakoś ciężko w tym mieście kogoś ciekawego spotkać, bez nałogów i poważnie myślącego o życiu...
Hej Joanna26 ja myślę poważnie o życiu możemy się poznać jeśli chcesz
możemy popisać jak chcesz Gość 22;40 joannakps22@o2.pl
Djkamilson20@gmail.com Kamil związek na poważnie zapraszam
Jak można od razu zakładać związek na poważnie nie znając jeszcze drugiej strony. Najpierw spotkania, koleżeństwo a potem się zobaczy.
@123 a żona też niewiele warta jeżeli żyje z takim latawcem bo jak by znała swoją wartość to spakowała rzeczy i fora ze dwora. A jak wybacza to facet wie że jest bezkarny i dalej ciągnie i okazji nie przepuści.
Powiem wam ze duzo osob jak widze zostalo oszukanych przez partnera i zdradzonych masakra plaga jakas tych czasow
Chętnie poznam kogoś po 28 do 34 lat z poczuciem humoru. Ja 28lat.
mam 29 lat, przystojny, mój gg 26228676
Hej a mógłbyś podać email? Bo nie posiadam gg.
podaj swój, to ja napisze
Fajnie ze podajecie meile i czytacie te posty o zdradzie.ja ciagle wierze ze w tym.swiecie teraz sa jeszcze fajni faceci;) migotka1988@interia.eu
Są fajni ale jak kawaler to tylko do 30-ki , po 30-ce to już desperat.
Rozwodnik też nie może być skreślony bo różnie w życiu bywa.Tylko wtedy trzeba się przygotować jednak na pewne finansowe braki bo jednak alimenty to duże obciążenie naszego budżetu.
Najważniejsze żeby facet miał psychikę zdrową bo jak jakieś traumatyczne przejścia w życiu miał to od takiego z daleka bo uczucia już w takim człowieku wypalone i jest po prostu obojętny.
Człowiek -maszyna a chyba nam kobietom chodzi przede wszystkim o wierność,uczucie,lojalność.
Powodzenia!
Nieprawda że po trzydziestce to desperaci. Znam takich i są bardzo uczciwymi i pracowitymi ludźmi. Nawet nie szukają bo nie mają na to czasu.
Dla Piotra goralkar_justat28@op.pl
A ja poznalem kobiete pare m-cy temu ,ona przed 30 a ja po 30 i tworzymy super zwiazek i oboje jesteśmy po przygodach,mamy wspolne plany, powoli je realizujemy... wiec pisanie glupot o facetach po 30 ze to dziwaki i ciezko ich ogarnac to istana bzdura.Nie mam jej zamiaru zdradzić, bo stalbym sie kompletnym idiota. Wspolczuje tym osoba ,które sie przejechali na drugiejpołowie,nie nalezy wszytkich wrzucac do jednego worka,warto probowac az do skutku, a ludzie z czasem się zmieniaja na pozytywne.vSiedzenie na forum i marudzenie nie ma sensu trzeba sie ruszyc i próbować.
Poznam fajnego chłopaka 29-35 lat do stałego związku.
Napisz marian9946@tlen.pl
Myślę że się dogadamy