Patrzcie jacy filozofowie sie tutaj znalezli;) pamietajcie karma wraca;) osoba ktora zdradza jest nic nie warta bo miala z tego przyjemnosc frajde a jak sie urwalo to chce wracac tylko kto przechodzony towar bierze wie ze byl uzywany i nie bedzie juz tego co bylo;) nigdy po zdradzie nie zaufalbym.a sypiajac z nia bym myslal o facecie ktory tez tam byl i bym zwymiotowal...pozdrawiam drogie panie ;)
każdy kto zdradza nie zasługuje na to żeby żyć
Niech sobie zyja ale chociaz powinna taka osoba dostac nauczke za to co zrobila...
Normalni ludzie zdrady nie wybaczaja a patologia próbuje sobie wmówic że to nic takiego i udaje szcześliwość wielką i jeszcze bzdury wypisuje że ktoś zazdrości tego "szcześcia" Istotnie wielkie szczęście zyc z kimś kto nie kocha i nie szanuje, naprawdę tylko zarościć.
Bingo!!
Ja bym się brzydziła facia który nie wiadomo gdzie i z kim a potem do mnie włazi .Fuj. I nie ma takich przypadków żeby się zmienił. Zmieniać to można dziecko do 5 lat później też już ciężko, no ale jak się nie ma nic i nikt nie chce nawet spojrzeć to co niektórzy łapią co jest i znoszą upokorzenia udając szczęście i pocieszają się na forum.
Ja tam nie znam nikogo kto by po zdradzie żył w szczęśliwym związku i nie słyszałam o takich przypadkach.
Przed ślubem po ślubie co to za różnica. Jeżeli ktoś jest razem to tworzą związek i takie tłumaczenie że nie ślubował że się nie liczy to dla naiwniaków pocieszenie.
Zdradzający dla mnie to istota niegodna miana człowieka - śmieć . Wybaczający i udający że się nic nie stało to nic nie warte zero,bez honoru i godności.Tyle w temacie.
OTIS jaka?
Fajnie wiedziec ze sa ludzie,ktorzy trzezwo mysla w tych czasach i maja jakies wartosci moralne;) coraz mniej jest nas w tym podlym swiecie niestety ludzi z zasadami
Nie wierzę ze ludzie po 25 roku życia szukają pocieszenia na forach nie widzę żeby ktoś się uzalał nad soba ( możesz zdarzy się jeden przypadek na 100). Dziś każdy siedzi w Internecie dlatego każdy szuka na forach. Przeczytałam tu ze kobieta po 25 do niczego się nie nadaje A Wy mężczyźni do czego się nadejście!? Hmm nie piszcie. Pisalam z tu z kilkoma mezczyznami i juz wiem... . Niby samotni jesteście a jak chcę się spotkać to nie chcą.
Ja tak zrozumialam ze : Chodziło o to ze nie każdy na forum szuka pocieszenia lub przygod. Gdzie samotna kobieta po 25 roku życia ma znaleźć mężczyznę?! Jak większość normalnych mężczyzn zajęta sa tacy co idą do imprezy po to żeby wypić. Są tacy co tylko myślą spodniami a nie głową. No i tacy co siedzą na forum. Jeśli są tu normalni z poczuciem humoru to są pilnie poszukiwani;)
Tak tak fajni i o dobrych sercach pilnie poszukiwani :)
Acha no to wychodzi na to że jestem nienormalny :-P
witam poznam dziewczyne do stałego zwiazku jest fajna hetna
Wiecie zdrada to zdrada i nic ma do tego wyglad czlowiek ktory zdradza zdrade ma we krwi juz zmarnowalam tyle lat z czlowiekiem ktory na to nie zaslugiwal... badzcie ostrozne
23:44 ja też bym nie wybaczyła, ale zdrada a zdrada to różnica. Jeśli przed okresem narzeczeństwa to co innego, jeśli już po przysiędze to tylko się rozstać.
Zdrada to zdrada.. a nasze panie nie zwróciły uwagi na swoją permanentną inwigilację, brak rozmów z partnerem, koleżanki i mamusia wiedzą lepiej, a czego nie wiedzą to na forum spytają. Jak żyć
Największy problem ze zdradą mają tu ..te co sypiały z żonatymi...błagały miłość wyznawały..na ciąże chwyty...ale nie wyszło..bo niestety mimo zdrady to facet nie chce takiej szybkiej puszczalskiej .I choć żona zdrady nie zapomni nie wybaczy...i małżenstwa się nie odbuduje...to i tak do puszczalskiej nie wróci ..tylko błaga żonę o litość latami.