Sluchajcie tak na prawde to nie warzne czy brunet czy bladyn czu rudy wyglad nie jest istotny poprostu normalny zwykly chlopak ktory jest ogarniety ;)i ja zarabiam sama na siebie;) nie trwonie niczyich pieniedzy;)
Tylko proszę nie mów że wygląd jest nieistotny, bo to totalna bzdura. Każdy na to zwraca uwagę, mogę dać sobie rękę uciąć że nie podeszła byś do faceta który Ci się nie podoba, nie jest po prostu przystojny. Jest to pierwsza rzecz na którą zwraca człowiek uwagę, później jest dopiero charakter, poznawanie siebie.
Nie jest ważny wygląd.Najważniejsze jest to,aby się miał Czym ogarnąć.
nie bede klamac ze na niektorcyh sie uwagi nie zwraca a na niektorych tak sa gusta i gusciki a przystojny to slowo wzgledne dla mnie moze byc przystojny a dla mojej kolezanki jzu nie :)
Tylko w tych czasach to wygląd można zmienić jak się ma kasę ( odpowiedni ubiór, fryzura, dieta, ćwiczenia) i z brzyduli można zrobić całkiem porządnie wyglądającą dziewczynę, a z przeciętnej zrobić miss. Charakteru raczej nie zmienisz.
20:20 przesadzasz/ Ciekawe, które tak się chętnie operują. Na pewno nie zrobisz z brzyduli ładnej kobiety, a z przeciętnej piękności. Charakter też się zmienia. Ja przed ślubem byłam straszna a dziś mąż się śmieje, że wybrał sobie śliczną zołzę i bał się bardzo, że źle robi a dziś happy, bo ja jestem już osobą mądrą i najczęściej ja ustąpię byleby było dobrze.
A kto tu mówi o operacji plastycznej, chora jesteś? Chodziło mi bardziej o poradę stylisty i zmianę image. Dopasowanie fryzury, okularów i odpowiedni ubiór. Ja wolałbym mieć dziewczynę brzydszą, ale uczciwą, miłą, wierną i z poczuciem humoru a nie ładną zołzę.
mój gg 26228676, mam 29 lat, przystojny, poznam dziewczyne
nie uzywam gg chcesz pisz na meila :)
Są ale już zajęci. Kobiety dużo wcześniej sobie wyłowia takich i już ich trzymają. Oczywiście są wyjątki pewnie ale ogólnie tak jest.
to samo jest z kobietami, wszystkie dobre zajęte są już do 20 roku życia, później zostają takie co szukają litości na forach.
Migotka, podaj swoje wymiary.
migotka1988@interia.eu
Nie uzywam gg zapraszam na meila migotka1988@interia.eu
ale ortografią to ty nie grzeszysz>:)
Migotka podoba mi się Twoja odpowiedż.Fajnie,
Migotka, żeby cię łysy albo rudy chciał to będzie szczęście. To, że piękna nie jesteś, to od razu się wie, bo te ładne znajdą adoratora bez internetu a to jak pisze, pokazuje jakaś ty "ogarnięta". Mimo wszystko życzę aby ślepota padła na jakiegoś mężczyznę a wtedy będzie twój. Pozdrawiam.