Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
      • Odp.: Normalni faceci - istnieją po 27 roku życia? Chętnie poznam. Najlepiej fajnego bruneta

Sluchajcie tak na prawde to nie warzne czy brunet czy bladyn czu rudy wyglad nie jest istotny poprostu normalny zwykly chlopak ktory jest ogarniety ;)i ja zarabiam sama na siebie;) nie trwonie niczyich pieniedzy;)

Gość_migotka
        Zgłoś
        Odpowiedz
        • Odp.: Normalni faceci - istnieją po 27 roku życia? Chętnie poznam. Najlepiej fajnego bruneta

Tylko proszę nie mów że wygląd jest nieistotny, bo to totalna bzdura. Każdy na to zwraca uwagę, mogę dać sobie rękę uciąć że nie podeszła byś do faceta który Ci się nie podoba, nie jest po prostu przystojny. Jest to pierwsza rzecz na którą zwraca człowiek uwagę, później jest dopiero charakter, poznawanie siebie.

Ahmed
          Zgłoś
          Odpowiedz

Nie jest ważny wygląd.Najważniejsze jest to,aby się miał Czym ogarnąć.

Gość_Ania
            Zgłoś
            Odpowiedz

Owszem masz rację, ale i tak wygląd jest tym czym każdy się kieruje poznając kogoś. Jest pierwszą rzeczą na którą zwraca się uwagę.

Ahmed
              Zgłoś
              Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 30

Odp.: Normalni faceci - istnieją po 27 roku życia? Chętnie poznam. Najlepiej fajnego bruneta

nie bede klamac ze na niektorcyh sie uwagi nie zwraca a na niektorych tak sa gusta i gusciki a przystojny to slowo wzgledne dla mnie moze byc przystojny a dla mojej kolezanki jzu nie :)

Gość_migotka
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 47

Odp.: Normalni faceci - istnieją po 27 roku życia? Chętnie poznam. Najlepiej fajnego bruneta

Tylko w tych czasach to wygląd można zmienić jak się ma kasę ( odpowiedni ubiór, fryzura, dieta, ćwiczenia) i z brzyduli można zrobić całkiem porządnie wyglądającą dziewczynę, a z przeciętnej zrobić miss. Charakteru raczej nie zmienisz.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

20:20 przesadzasz/ Ciekawe, które tak się chętnie operują. Na pewno nie zrobisz z brzyduli ładnej kobiety, a z przeciętnej piękności. Charakter też się zmienia. Ja przed ślubem byłam straszna a dziś mąż się śmieje, że wybrał sobie śliczną zołzę i bał się bardzo, że źle robi a dziś happy, bo ja jestem już osobą mądrą i najczęściej ja ustąpię byleby było dobrze.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

A kto tu mówi o operacji plastycznej, chora jesteś? Chodziło mi bardziej o poradę stylisty i zmianę image. Dopasowanie fryzury, okularów i odpowiedni ubiór. Ja wolałbym mieć dziewczynę brzydszą, ale uczciwą, miłą, wierną i z poczuciem humoru a nie ładną zołzę.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

mój gg 26228676, mam 29 lat, przystojny, poznam dziewczyne

Gość_piotrek
          Zgłoś
          Odpowiedz

nie uzywam gg chcesz pisz na meila :)

Gość_migotka
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 32

Są ale już zajęci. Kobiety dużo wcześniej sobie wyłowia takich i już ich trzymają. Oczywiście są wyjątki pewnie ale ogólnie tak jest.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

to samo jest z kobietami, wszystkie dobre zajęte są już do 20 roku życia, później zostają takie co szukają litości na forach.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 34

Migotka, podaj swoje wymiary.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

migotka1988@interia.eu

Gość_migotka
              Zgłoś
              Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 54

Nie uzywam gg zapraszam na meila migotka1988@interia.eu

Gość_migotka
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 40

ale ortografią to ty nie grzeszysz>:)

Gość_miodek
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 55

Migotka podoba mi się Twoja odpowiedż.Fajnie,

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 79

Migotka, żeby cię łysy albo rudy chciał to będzie szczęście. To, że piękna nie jesteś, to od razu się wie, bo te ładne znajdą adoratora bez internetu a to jak pisze, pokazuje jakaś ty "ogarnięta". Mimo wszystko życzę aby ślepota padła na jakiegoś mężczyznę a wtedy będzie twój. Pozdrawiam.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
24 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -