bez nałogów...chyba tak,od pewnego czasu nie palę,poczucie humoru raczej jest nie mnie to oceniać,pracuję a zamiast grać wolę dobry film tylko jest mały mankament nie jestem brunetem
Fakt na internecie przewaznie trafiaja sie desperaci. Ale czasem idzie poznac kogos normalnego. Wiesz ze zanim trafisz na kogos normalnego musisz trafic na setki nieodpowiednich. Niestety tak jest ze swiat jest pelen takich ludzi. Ale czasem perelki tez sie trafia :) nie poddawaj sie. Napewno kogos znajdziesz kogos z kim porozmawiasz zlapiesz dobry kontakt spotkasz sie i ta osoba Cie nie zawiedzie. Wiem ze o wiek kobiet sie nie pyta ale ile wiosen sobie liczysz hm? Bedzie dobrze. Gdzies jest Twoj rycerz. Cierpliwosci.
Oj, ja mam takiego. Juz 15lat z nim żyję i na początku jak palił i czasem coś wypił to był świetny, mega dowcipny, nie nudziarz. Dziś żyje tylko zarabianiem pieniędzy, palenie rzucił z 8lat temu, na internecie spędza chwilę jak czegoś musi poszukać. A w niedzielę cały dzień TVN turbo ogląda i zastanawiam się, co mi strzeliło do głowy te 15lat temu, że za niego wyszłam. Co do wierności ręki nie dałabym sobie uciąć ale na 99% myślę, że jest wierny. Wcale mnie już ten facet nie cieszy, nie rozśmiesza, nie rozczula. Tylko liczy kasę a ja jestem innym typem człowieka i lubię poszaleć, wywalić kasę na zbędne pierdoły...
Dodam, że brunet, w miarę przystojny i ładny.
A czyją kasę wywalasz na pierdoły swoją czy jego ? pracujesz księżniczko ?
Gra w CS'a u dorosłego faceta nie jest niczym normalnym.
Fakt ze na internecie ciezko kogos poznac. A na ulicach fakt ludzi niewiele. Ale mimo wszystko trzeba probowac. Jak masz ochote pogadac daj jakis namiar na siebie :) rozmowa zawsze mile widziana. A moze akurat sie zaprzyjaznimy. Pozdrawiam serdecznie. Tylko jest jeden problem jestem blondynem haha. W necie zanim pojawi sie ktos odpowiedni pojawi sie setka nieodpowiednich. :)
migotka1988@interia.eu
szukasz faceta na tym forum więc na bank nie jesteś ogarnięta a na pewno nie jesteś pewnie ładna i nie masz samochodu :)
a więc mówisz, że może być też "blądyn"
Skoro sa malzenstwem to jest wspolnota majatkowa :) wiec nie ma roznicy, ze moje, twoje - nasze :)
Nooo wszystko by się chyba zgadzało co piszesz, tylko z tym brunetem odpadam :P
nie bede klamac ze na niektorcyh sie uwagi nie zwraca a na niektorych tak sa gusta i gusciki a przystojny to slowo wzgledne dla mnie moze byc przystojny a dla mojej kolezanki jzu nie :)
nie uzywam gg chcesz pisz na meila :)
Są ale już zajęci. Kobiety dużo wcześniej sobie wyłowia takich i już ich trzymają. Oczywiście są wyjątki pewnie ale ogólnie tak jest.
12:56 napisała przecież, że wygląd "nie warzny". O ogarnięcie jej tylko chodzi...
18:17 serio? Moja koleżanka ma 39lat i ma faceta bardzo przystojnego, bogatego, zaradnego a ma 29lat. I wpatrzony w nią jak w obrazek. Czasem nie powiedziałbyś ile kto ma lat. Ja mam 36 a w tesco musiałam dowód pokazać, żeby wino wytrawne kupić. No i to nie jedyna sytuacja, papierosy dla brata też niestety były problemem, nie miałam ze sobą dokumentów i nie pomogłam. Musiał pójśc brat.
e tam.. jak mało znasz życie i facetów z 3 i 4 na przodzie :) zdziwiłabyś się , już miałam z takimi do czynienia to jest totalna zaskoczka jak mówią z jakiego są rocznika a wyglądają mniam