Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Normalni faceci - istnieją po 27 roku życia? Chętnie poznam. Najlepiej fajnego bruneta

Ilość postów: 38 | Odsłon: 1 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Normalni faceci - istnieją po 27 roku życia? Chętnie poznam. Najlepiej fajnego bruneta”.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Odp.: Normalni faceci - istnieją po 27 roku życia? Chętnie poznam. Najlepiej fajnego bruneta

bez nałogów...chyba tak,od pewnego czasu nie palę,poczucie humoru raczej jest nie mnie to oceniać,pracuję a zamiast grać wolę dobry film tylko jest mały mankament nie jestem brunetem

Gość_29luq
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

Odp.: Normalni faceci - istnieją po 27 roku życia? Chętnie poznam. Najlepiej fajnego bruneta

Fakt na internecie przewaznie trafiaja sie desperaci. Ale czasem idzie poznac kogos normalnego. Wiesz ze zanim trafisz na kogos normalnego musisz trafic na setki nieodpowiednich. Niestety tak jest ze swiat jest pelen takich ludzi. Ale czasem perelki tez sie trafia :) nie poddawaj sie. Napewno kogos znajdziesz kogos z kim porozmawiasz zlapiesz dobry kontakt spotkasz sie i ta osoba Cie nie zawiedzie. Wiem ze o wiek kobiet sie nie pyta ale ile wiosen sobie liczysz hm? Bedzie dobrze. Gdzies jest Twoj rycerz. Cierpliwosci.

Gość_kaz
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

Oj, ja mam takiego. Juz 15lat z nim żyję i na początku jak palił i czasem coś wypił to był świetny, mega dowcipny, nie nudziarz. Dziś żyje tylko zarabianiem pieniędzy, palenie rzucił z 8lat temu, na internecie spędza chwilę jak czegoś musi poszukać. A w niedzielę cały dzień TVN turbo ogląda i zastanawiam się, co mi strzeliło do głowy te 15lat temu, że za niego wyszłam. Co do wierności ręki nie dałabym sobie uciąć ale na 99% myślę, że jest wierny. Wcale mnie już ten facet nie cieszy, nie rozśmiesza, nie rozczula. Tylko liczy kasę a ja jestem innym typem człowieka i lubię poszaleć, wywalić kasę na zbędne pierdoły...

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

Dodam, że brunet, w miarę przystojny i ładny.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

A czyją kasę wywalasz na pierdoły swoją czy jego ? pracujesz księżniczko ?

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

Gra w CS'a u dorosłego faceta nie jest niczym normalnym.

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście zastosowano krytykanctwo wobec osoby, firmy, produktu lub usługi (krytyka dla krytyki, negatywna krytyka bez podania argumentów, wytykanie pomyłek i braków); na tym Forum krytykę powiązaną z negatywną oceną należy popierać argumentami, np. negatywnie oceniona jakość wykonania usługi lub produktu musi być poparta faktami, danymi, uzasadnieniem itp.; nie należy upominać za drobne pomyłki w pisowni, ponieważ Forumowicze nie mają możliwości edycji napisanych przez siebie postów i ewentualnego poprawienia błędów.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 14

Fakt ze na internecie ciezko kogos poznac. A na ulicach fakt ludzi niewiele. Ale mimo wszystko trzeba probowac. Jak masz ochote pogadac daj jakis namiar na siebie :) rozmowa zawsze mile widziana. A moze akurat sie zaprzyjaznimy. Pozdrawiam serdecznie. Tylko jest jeden problem jestem blondynem haha. W necie zanim pojawi sie ktos odpowiedni pojawi sie setka nieodpowiednich. :)

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

migotka1988@interia.eu

Gość_migotka
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 20

szukasz faceta na tym forum więc na bank nie jesteś ogarnięta a na pewno nie jesteś pewnie ładna i nie masz samochodu :)

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście zastosowano krytykanctwo wobec osoby, firmy, produktu lub usługi (krytyka dla krytyki, negatywna krytyka bez podania argumentów, wytykanie pomyłek i braków); na tym Forum krytykę powiązaną z negatywną oceną należy popierać argumentami, np. negatywnie oceniona jakość wykonania usługi lub produktu musi być poparta faktami, danymi, uzasadnieniem itp.; nie należy upominać za drobne pomyłki w pisowni, ponieważ Forumowicze nie mają możliwości edycji napisanych przez siebie postów i ewentualnego poprawienia błędów.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość_Andy
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 24

a więc mówisz, że może być też "blądyn"

Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 25

Skoro sa malzenstwem to jest wspolnota majatkowa :) wiec nie ma roznicy, ze moje, twoje - nasze :)

Gość_whoa
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 29

Nooo wszystko by się chyba zgadzało co piszesz, tylko z tym brunetem odpadam :P

Gość_fajny32
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 30

nie bede klamac ze na niektorcyh sie uwagi nie zwraca a na niektorych tak sa gusta i gusciki a przystojny to slowo wzgledne dla mnie moze byc przystojny a dla mojej kolezanki jzu nie :)

Gość_migotka
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 31

nie uzywam gg chcesz pisz na meila :)

Gość_migotka
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 32

Są ale już zajęci. Kobiety dużo wcześniej sobie wyłowia takich i już ich trzymają. Oczywiście są wyjątki pewnie ale ogólnie tak jest.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 36

12:56 napisała przecież, że wygląd "nie warzny". O ogarnięcie jej tylko chodzi...

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajdują się 2 nadużcia opisane w Zasadach Forum:
    • w poście zastosowano krytykanctwo wobec osoby, firmy, produktu lub usługi (krytyka dla krytyki, negatywna krytyka bez podania argumentów, wytykanie pomyłek i braków); na tym Forum krytykę powiązaną z negatywną oceną należy popierać argumentami, np. negatywnie oceniona jakość wykonania usługi lub produktu musi być poparta faktami, danymi, uzasadnieniem itp.; nie należy upominać za drobne pomyłki w pisowni, ponieważ Forumowicze nie mają możliwości edycji napisanych przez siebie postów i ewentualnego poprawienia błędów;
    • post jest odpowiedzią na post wyraźnie sprzeczny z Zasadami Forum lub post jest jednym z postów wątku, w którym post rozpoczynający jest wyraźnie sprzeczny z Zasadami Forum; ignoruj posty, które są wyraźnie sprzeczne z Zasadami Forum.
    Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 39

18:17 serio? Moja koleżanka ma 39lat i ma faceta bardzo przystojnego, bogatego, zaradnego a ma 29lat. I wpatrzony w nią jak w obrazek. Czasem nie powiedziałbyś ile kto ma lat. Ja mam 36 a w tesco musiałam dowód pokazać, żeby wino wytrawne kupić. No i to nie jedyna sytuacja, papierosy dla brata też niestety były problemem, nie miałam ze sobą dokumentów i nie pomogłam. Musiał pójśc brat.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 41

e tam.. jak mało znasz życie i facetów z 3 i 4 na przodzie :) zdziwiłabyś się , już miałam z takimi do czynienia to jest totalna zaskoczka jak mówią z jakiego są rocznika a wyglądają mniam

Gość
    Zgłoś
W tym wątku znajdują się 24 posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -