Czy w tych czasach nie da sie poznac normalnego chlopaka w wieku od 27 lat w gore bez nalogow z normalnym poczuciem ze jestem dorosly to wartaloby pracowac a nie siedziec i grac caly dzien na internecie? Ktorzy byliby wierni a nie szukaki seksualnych przygod na internecie? Masakra..
Ja jestem normalny brunet, 26 lat, pale tylko fajki ale mam poczucie humoru i lubie pograć w CSa na kompie, czy to coś złego?
Nic zlego jesli nie jedziesz do dziewczyny ona spi a ty cala noc grasz....
bez nałogów...chyba tak,od pewnego czasu nie palę,poczucie humoru raczej jest nie mnie to oceniać,pracuję a zamiast grać wolę dobry film tylko jest mały mankament nie jestem brunetem
Ja jestem normalny choc zalezy jak kto normalnosc definiuje. Mam 26 lat nie pije nie pale nie gram w gry na komputerze. Wole raczej jakis sport, cwiczenia. Ogolnie nie lubie siedziec na tylku. Chociaz czasem taki odpoczynek i relaks wskazany. Nie lam sie Migotka sa jeszcze faceci w miare normalni tylko trzeba dobrze poszukac. Pozdrawiam
Ale jak szukac?gdzie? Jak sie wyjdzie gdzies to nawet nie ma z kim gadac a jak na necie probuje sie kogos poznac to zaraz takie propozycje sie sypia ze dramat jakis....
Fakt na internecie przewaznie trafiaja sie desperaci. Ale czasem idzie poznac kogos normalnego. Wiesz ze zanim trafisz na kogos normalnego musisz trafic na setki nieodpowiednich. Niestety tak jest ze swiat jest pelen takich ludzi. Ale czasem perelki tez sie trafia :) nie poddawaj sie. Napewno kogos znajdziesz kogos z kim porozmawiasz zlapiesz dobry kontakt spotkasz sie i ta osoba Cie nie zawiedzie. Wiem ze o wiek kobiet sie nie pyta ale ile wiosen sobie liczysz hm? Bedzie dobrze. Gdzies jest Twoj rycerz. Cierpliwosci.
Migotka podaj e-maila
migotka1988@interia.eu
Fakt ze na internecie ciezko kogos poznac. A na ulicach fakt ludzi niewiele. Ale mimo wszystko trzeba probowac. Jak masz ochote pogadac daj jakis namiar na siebie :) rozmowa zawsze mile widziana. A moze akurat sie zaprzyjaznimy. Pozdrawiam serdecznie. Tylko jest jeden problem jestem blondynem haha. W necie zanim pojawi sie ktos odpowiedni pojawi sie setka nieodpowiednich. :)
Oj, ja mam takiego. Juz 15lat z nim żyję i na początku jak palił i czasem coś wypił to był świetny, mega dowcipny, nie nudziarz. Dziś żyje tylko zarabianiem pieniędzy, palenie rzucił z 8lat temu, na internecie spędza chwilę jak czegoś musi poszukać. A w niedzielę cały dzień TVN turbo ogląda i zastanawiam się, co mi strzeliło do głowy te 15lat temu, że za niego wyszłam. Co do wierności ręki nie dałabym sobie uciąć ale na 99% myślę, że jest wierny. Wcale mnie już ten facet nie cieszy, nie rozśmiesza, nie rozczula. Tylko liczy kasę a ja jestem innym typem człowieka i lubię poszaleć, wywalić kasę na zbędne pierdoły...
Dodam, że brunet, w miarę przystojny i ładny.
A czyją kasę wywalasz na pierdoły swoją czy jego ? pracujesz księżniczko ?
Skoro sa malzenstwem to jest wspolnota majatkowa :) wiec nie ma roznicy, ze moje, twoje - nasze :)
10:55 jego kasę, ponieważ ja zarabiam grosze i w sumie na kosmetyki mi wystarczy. On zarabia bardzo dobrze, no ale ja poza 7h pracy mam dwoje małych dzieci do ogarnięcia i dom. No i spinasz się jakbym za twoje dziś pięknie pachniała. Luz.
tylko czy ma jeszcze sile i ochote na ciebie jak mówisz ze kasa i kasa to zarobiony chlop tylko nie pisz mi ze ty się tak tym domem i dziecmi meczysz bo padne ze smiechu typowa babska wymowka a cos o tym wiem bo jestem facetem po 30 i zajmuje sie domem 2 corkami jedna 9lat druga 3lata sam do tego pracuje na etacie i prowadze dzialalnosc i jakos daje rade i alimentów nie mam na dzieci
I jak tu moja droga zyc?jak facet mysli ze juz jest w zwiazku lata to nie musi sie starac....Kasa i kasa...a zycie?czulosc rozmowa wyjsia razem?
rzucili się jak dzik na żołędzie