nie bardzo rozumie czego potrzebujesz, przecież hotele i motele są po to aby w nich nocować,a Ty od razu ich odrzucasz, w Ostrowcu jest kilka takich miejsc,a jadąc w stroną Bałtowa jest agroturystyka wybór duży, a Ty pakujesz się komuś do domu i to jeszcze z dzieckiem to jest chore.
darmo to jest pod mostem, chyba to jest normalne, że za nocleg płacimy, korzystamy z agroturystyki już ok.15 lat, zwiedziliśmy Mazury, Pomorze środkowe, Podlasie, Pieniny, Tatry i tylko raz byliśmy niezadowoleni/ Zakopane i bardzo nachalna i nieuznająca prywatności pani/, poza ty, było wspaniale, mili i fajni gospodarze, czysto i bardzo przyjemnie, do niektórych miejsc jechaliśmy ponownie, ale zapłacić za pobyt to by chyba wypadało?
45, 50, 70 zl os. dobra to ja widzę, że ceny wyższe w Ostrowcu niż w ja nad morzem płaciłem hehe. Ludziom się nieźle w główkach przewraca
cztery dni,elektryka,woda,smieci,internet,sprzatanie,pranie,uzywanie to nie jest drogo 25 zl od osoby.
w okolicach Bałtowa /ok.10 km za miastem/jest sporo ofert noclegów lub w drugą stroną okolice Św.Katarzyny i Łysicy/ale to jest już daleko ok 30km./ też jest dużo pokoi gościnnych i agroturystki/ jeżeli potrzebujecie wypoczynku w ciszy i spokoju to polecam to drugie/ w centrum to tylko hotele i motele
Apartamenty w centrum. Po 100 złotych za dobę.
Panowie na 4 godziny 60 złotych