Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Nieprofesjonalne fryzjerki w salonie Atelier - ul. Krucza 3 (obok urzędu skarbowego)

Ilość postów: 15 | Odsłon: 2804 | Najnowszy post
  • Nieprofesjonalne fryzjerki w salonie Atelier - ul. Krucza 3 (obok urzędu skarbowego)

Dziewczyny pomóżcie! Miałam czarne włosy,poszłam na ściąganie koloru do salonu Atelier ,fryzjerka powiedziała , że wyjdzie mi taki jaki chce czyli ciemny blond. Ściąganie koloru wogóle im nie wyszło(odrosty były żółte a reszta włosów zostały czarne) po tym od razu nałożyła rozjaśniacz na pasemka i wyszły pomarańczowo-żółto-czarne,na to farbe jakiś odcień blondu i efekt był taki,że zostały włosy kolorowe,od skóry żółto-pomarańczowe i między tym czarne. Poza tym nie polecam tego salonu. Spędziłam na tym zabiegu 6 godzin i przy mojej jednej głowie robiły 3 fryzjerki,pół głowy malowała jedna,a pół druga bo ta pierwsza poszła w tym czasie robić włosy innej,trzecia z kolei suszyła i obcinała. totalny brak profesjonalizmu!!Co robić?

Gość_Załamana
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Nieprofesjonalne fryzjerki w salonie Atelier - ul. Krucza 3 (obok urzędu skarbowego)

maszynkę i na zero :D

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Nieprofesjonalne fryzjerki w salonie Atelier - ul. Krucza 3 (obok urzędu skarbowego)

Idź na Reja, tam pomogą na pewno

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Nieprofesjonalne fryzjerki w salonie Atelier - ul. Krucza 3 (obok urzędu skarbowego)

Oo rany! Posłuchaj- włosy przynajmniej 2-3dni MUSZĄ odpocząć. Na razie ich nie ruszaj, bo pewnie są wysuszone i struktura włosa po tylu zabiegach jest opłakana. Radziłabym po weekendzie ściągnąć kolor od poziomu odrostów w dół włosa i na to nałożyć żel, który po ok. 4myciach się wypłucze, a kolor się stonuje na średni blond. Ale na prawdę radzę na razie te biedne włosy zostawić. Po weekendzie one będą trochę 'stłuszczone' i pójdzie bez dalszego niszczenia włosa. Byłam fryzjerką 6lat w Warszawie, tam z czarnego schodzą na popielaty blond, z rudego na platynowy i cuda na patyku tam kobiety robią z włosami. Prawda jest taka, że w Ostrowcu nie ma na prawdę dobrych fryzjerek. Jeśli już, to proponuję iść do Pani Joli Nowak, tam fryzjerki nie raz udowodniły, że przeskakują poziom Ostrowca.

Gość_nie.farbowana.
        Zgłoś
        Odpowiedz

6 h u fryzjera ....3 fryzjerki.....i każdej trza dniówkę dać :/

Burzum
          Zgłoś
          Odpowiedz

Do którego fryzjera teraz najlepiej iść żeby to "naprawił"??

Gość_Załamana
            Zgłoś
            Odpowiedz

Idź na Jana Pawła do Joli Nowak, tylko tam Ci coś zrobią z włosami.

Gość_nie.farbowana.
              Zgłoś
              Odpowiedz

Tylko nie tam,to był jedeyny zakład fryzjerski, gdzie musiałam iśc z włosami do poprawki.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

Odp.: Nieprofesjonalne fryzjerki w salonie Atelier - ul. Krucza 3 (obok urzędu skarbowego)

idź do lotosu na rynku ja tam zawsze robię włosy i jestem zadowolona

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

salon kolo lysicy pani Marty Wieczorek pomoga ci na pewno.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

A ja ściągałam tam kolor i nowy wyszedł mi genialny. Myśl, że na efekt wpływ ma wiele czynników. Ty miałaś rzeczywiście pecha, ale to nie oznacza, że ten salon jest zły.

Gość_b
                Zgłoś
                Odpowiedz

Uwazam ,ze dekoloryzacja jest zabiegiem bardzo inwazyjnym,mialam ja robioną trzy razy i po moje wlosy były przesuszone i brzydkie.Zgadzam sie z przedmówczynią wpływ na efekt ma wiele czynników ,ja mam z natury suchewłosy a zabieg ten je jeszcze dobił.Ciężko jest z czarnego przejść na kolor blond ,myslę ,ze na to potrzeba czasu,i jeden zabieg nie wystarczy.Co do Atelie ,jestem ich stałą klientką i nie uwazam ,żeby dziewczyny były nieprofesjonalnymi fryzjerkami.

Gość_Kika
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

Potwierdzam, trzy panie obsługuja jedną osobe!!!!!!! Też byłam nie zadowolona po wyjściu z tego zakładu!!!

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Chodzę tam od kiedy powstał salon i nigdy nie byłam obsługiwana przez trzy fryzjerki naraz.

Gość_Kika
        Zgłoś
        Odpowiedz

Idź do Gośki do fashion victim, realnie oceni sytuację i myślę że pomoże. Współczuję tak na marginesie

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
2 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
FHU MALPOL Halina Michalec
Branża: Nieruchomości
Dodaj firmę