Jaki target? Seniorzy mogą mieć problem z np. Kamasutrą :)
Tutaj jest ok 1/3 , tyle spisałam narazie, wystawiłam na sprzedaż, ale jak nie pójdą, to chcę oddać" http://olx.pl/oferta/sprzedam-ksiazki-CID751-ID853PD.html
Chętnie przyjmują biblioteki: miejska lub WSBIP lub WSH. Sama tam zanosiłam.
współpracujemy z Polską szkołą sobotnią w Irlandii i właśnie przygotowaliśmy dla nich dwie paczki z książkami chętnie je odbierzemy i w terminie późniejszym przekażemy tel do kontaktu 412620581 od 7-15 od poniedziałku do piątku
I co masz z tego że zaniosłaś do biblioteki ? Mało tam mają książek ? mało pieniędzy na edukacje ?
Nie lepiej przekazać to dalej komuś potrzebującemu , jakaś zbiórka na chore dzieci głodne psy itp ?
Zróbcie z tego jakieś dobro dla kogoś innego ...
też mam dużo do wydania
1) na ogrodach z tyłu poczty jest antykwariat, może by się udało tam sprzedać.
2) Poza tym na Rynku stoi taki pojemnik gdzie można zostawić niepotrzebne książki i inni ludzie mogą je sobie wziąć za darmo.
3) Na targowisku miejskim w niedziele stoją ludzie handlujący używanymi książkami, można by je im sprzedać lub podarować
jak masz jakieś kulinarne albo harlekiny to chętnie wezmę
na Rynku jest budka, tam można zanosić książki i brać inne.Taka bezpłatna wymiana
W bibliotece też nie bardzo chcą przyjmować. Wiem bo też chciałam im dać.
Bookcrossing się to nazywa. W bibliotece też można zostawić w ramach bookcrossing'u i są też inne miejsca, że można wziąć lub zostawić książkę.
Do tej budki się nie zmieszczą, bo jest ich za dużo, więc to problemu nie rozwiazuje.
W bibilotekach takich tytułow zbytnio nie chcą bo nie sa chodliwe, więc dlatego pytam i podałam link do listy, bo może właśnie jakiś dom seniora czy aukcja?
Póki co czekam przez tydzień , może chociaż część uda się sprzedać
Na rynku można zostawić do czytania. Jest specjalna gablota.
"może chociaż część uda się sprzedać" - nie uda się niestety nie te czasy.
Podrzuć mnie jak nikt nie chce przyjąć twojej makulatury, przyda mi się do rozpałki w piecu CO.
Teraz książki są na ebookach, zapomniałaś w jakim świecie żyjesz ? w XXI wieku.
Wejdź do księgarni i internetu,zobacz co się sprzedaje, a sentymenty zostaw na inne sprawy.