skąd ty to wiesz ze o 23, ja widziałem pługi na drogach gminnych po 14
po pierwsze nie wszystkie drogi są Prezydenta, a trudno doprowadzić do gołego asfalty jak prze pare godzin non stop sypie, ale chyba te 20 cm to nie tragedia :)
Szczególnie tych powiatowych
Podziękujemy panu przy urnie, panie Prezydencie :D
I jeszcze napisz ze dwa posty ze wszystko to wina prezydenta.
Trzeba być debilem żeby winić kogoś za to ze śnieg pada,to co było odsieżone to zaraz zasypało bo tak intensywnie padał śnieg.Piaskar
Ja nie rozumiem co te władze robią,już 15 a jeszcze nikt nie odśnieżył mi podwórka.Ja nie mam czasu bo siedzę w fotelu i piszę na forum.
a starosty drogi odśnieżone? mnie się wydaje że gorzej, zresztą już kiedyś powiat zawalił wyjechał pługami jak już była ślizgawica
Ale winny jest prezydent jak zwykle kot,to już nawet śmieszne nie jest tylko żałosne.
Gdzie ten starosta dlaczego on nie łopatuje tego śniegu na tych drogach powiatowych?
Nikt nie obwinia prezydenta Gorczynskiego za to ze pada śnieg. Nie robcie prezydentowcy glupkow z piszących tutaj. Prezydent zawalił bo nie odsniezyl jak trzeba i to jest fakt. A ścisłej jego służby bo zaraz mi napisze ze prezydentowi każe z łopatą biegać. I to jest fakt. Nie zakrzyczycie tego. Za miasto odpowiada PREZYDENT !!!
17:50. Ktoś tu na tym Forum nie zna podstaw psychologii społecznej, a ty natomiast socjotechniki masz opanowane doskonale i wiesz, co robisz, żeby czytający zapamiętał, co chcesz powiedzieć. Mam proste pytanie: jeśli poczujesz się oszukany np. podczas zakupów w Biedronce, to pójdziesz na skargę do kierownika tej Biedronki, czy pojedziesz do JAROMIRO, czy jak tam się nazywa ten właściciel sieci Biedronka?Musisz w końcu zrozumieć hierarchię odpowiedzialności w każdej instytucji, organizacji czy w państwie. Jest brutalna kampania wyborcza, ale wszystko ma swoje granice zdrowego rozsądku również. Nie kompromituj się zatem i może powstrzymaj czasem od głupich komentarzy.
Za drogi powiatowe i chodniki przylegające do tych dróg w mieście odpowiada STAROSTA DUDA właśnie dziś na ul.Polnej która podlega STAROŚCIE przewróciłem się na chodniku bo nie był odśnieżony więc kto tu nie odśnieża ?
Proponuje zobaczyć co się działo w Kielcach