Dlaczego na froum jest pełno nienawiści? Dlaczego ludzie wyzywają się i przeklinają przez błędy ortograficzne lub językowe? Dlaczego jest pełno hejtu na osoby popierające różne stronnictwa polityczne ? Dlaczego tu pełno nienwiści wobec innych nacji, wyznań i kultur ? Dlaczego ludzie nie mogą w zgodzie rozwamiać ze sobą tylko się ciągle kłucom ?
20:26. Przecież podobno nie ma żadnych podziałów społecznych na sorty, przynależności i wiary. Wczoraj było pisane, że jest dużo lepiej niż było kilka lat temu, a wszystkim obecnym partiom, bez wyjątków, nawet na rękę, jak ludzie się wzajemnie użerają między sobą, bo wtedy łatwiej się otumania. Stara prawda "TRWOGA W ZAGRODZIE, JAK WILKI W ZGODZIE". Może gdyby była zgoda, tu już żylibyśmy w innym kraju. Szkoda, że ludzie nie widzą, jak są manipulowani i daję się podpuszczać, a walka o dostęp do koryta ma się dobrze.
kłucom? froum? nienwiści? spacje przed "?"?
Nie dbasz o język, to się nie dziw.
Odpowiedź jest prosta jesteśmy Polakami. Narodem beznadziejnym. Narodem wiecznych dorobkiewiczów. Narodem sprzedawczykow. Nierobów który czeka jak coś tu wykombinować byle się nie przepracowac . Leni i alkoholików. Narodem ludzi przegranych.
Pewnie zaraz będą bluzgi ale bluzgać będą ci wyżej wypisani. Którzy nie umieją czytać ze zrozumieniem.
20:35 Nie zamierzam Cię bluzgać bo sam to już zrobiłeś. Widocznie wykorzystałeś wszystkie wymienione przez Ciebie życiowe możliwości i jesteś przegranym człowiekiem. Nie wylewaj pomyj, które sam sobie zgotowałeś na innych. Pochwal się co Ty osiągnąłeś w swoim życiu! Ale pewnie tego nie zrobisz bo łatwiej rzucać obelgi na innych niż samemu przyznać się do porażki.
Żal mi takich zgorzkniałych ludzi.
Umiemy czytać ze zrozumieniem, ale dużo łatwiej to robić, gdy tekst jest napisany zgodnie z zasadami języka polskiego.
Spróbuj kiedyś sprawdzić błędy ortograficzne, gramatyczne, stylistyczne, interpunkcyjne zanim wciśniesz ten niebieski przycisk opisany "Dodaj moją odpowiedź".
Ty chyba nie znasz innych nacji
23:20 - co masz właściwie na myśli? Co mają do rzeczy inne nacje?
20:26 kłócą,kłócą,kłócą milusieńki
Tez sie zastanawiam dlaczego tyle jadu i nienawisci jest tu wylewane. Przeciez w realu nie odwazylibysmy sie traktowac znajomych lub obcych w ten sposob.
To byloby bardzo fajne i pomocne forum gdyby ludzie po prostu wymieniali sie doswiadczeniami na rozne tematy zamiast sie opluwac.
No ale pamietajmy, ze Ci ktorzy innych opluwaja wystawiaja sobie samym bardzo zla ocene.
20:34, 20:38 oraz 21:46. Dzięki wielkie za wsparcie. Czuje się teraz bardziej pewnie, bo kiedyś tam odezwałam się na temat pisania "Mi" na początku zdania i innych błędów gramatycznych, stylistycznych i interpunkcyjnych, to dostałam wyrok natychmiastowej utylizacji. Aż się bałam, czy gdzieś w okolicach rynku nie budują stosu do podpalenia:). Gdybym się czepiała błędów w posługiwaniu się w jakimś obcym języku, to mogłabym zrozumieć, ale jeśli Polak nie umie pisać w swoim ojczystym języku, to już tego nie mogę zdzierżyć. To kim, ten ktoś jest? Chińczykiem, Japończykiem, a może Eskimosem, jeśli nie musi znać poprawnie języka polskiego. Dużo by mówić, ale co tam. Jeszcze raz dzięki za wsparcie.
bo my to lubimy,pisać o pierdołach,zadawać głupie pytania,więc jakich można oczekiwać odpowiedzi?
Tez sie zastanawiam skad tyle jadu w mieszkancach Ostrowca? To nie jest ani mile widziane ani atrakcyjne. Kazdy wie, ze Ci z najwiekszym chamstwem to jednostki niespelnione w zyciu, sfrustrowane, nieatrakcyjne, po prostu Janusze. I po co sie tak odslaniac?
Wszyscy jestescie po .... malo tego nie umiecie sie cieszyc zyciem i innym to utrudniacie ,, bledy, ortografia. Inne poglady wszystko musi byc komenowane. Po co ? Sie pytam podloty jedne ulzyc sobie chcecie dowartosciowac sie gnidy jedne Paroby. Plebs Gowno wartr jedno z drugim ale tego nie widzi ze jest dworskim parobkiem