Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Niedziela 22.03.2015 godz. 12:00 na żywo TVP Kielce o SORze w Ostrowcu

Ilość postów: 4 | Odsłon: 4681 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Niedziela 22.03.2015 godz. 12:00 na żywo TVP Kielce o SORze w Ostrowcu”.
  • Niedziela 22.03.2015 godz. 12:00 na żywo TVP Kielce o SORze w Ostrowcu

Jak wyżej. Prosimy o wsparcie w programie pracownikow, pacjentów. Nagłaśnijmy problem pijanych na sorze. Jest szansa na wznowienie izby wytrzeWien, ale potrzebne państwa wsparcie, zeby znowu nie skończyło sie tylko na obietnicach władz miasta. 11:20 zapraszam pod główne wejście.

Gość_Ela wojna
    Zgłoś
    • Odp.: Niedziela 22.03.2015 godz. 12:00 na żywo TVP Kielce o SORze w Ostrowcu

Tak pisałem w wątku Alexis: " Co sądzicie o reaktywacji izby wytrzeźwień? Alexis jest na to rada:założyć Towarzystwo Trzezwosci wzglednie Fundacje problem rozwiązany.Mnie posadzic w roli Prezesa wtedy bede miał zatrudnienie potrzebny tylko kapitał załozycielski a reszta funduszy znajdzie sie z dopłat z Unni Europejskiej ,PFRON mało tego tyle bedzie funduszy ze zatrudni sie z 15osób a jeszcze do tego odnawialne fundusze na walke z alkoholizmem,wychodzenie z bezdomnosci,integracji pijaczkow ze społeczenstwem ich wykluczenia.Pomysł dobry a zrealizuja go bucowie z pierwszych stron naszego zycia czyli władza. Gość_Wykluczony2013-03-08 18:47ZgłośOdpowiedz Odp.: Co sądzicie o reaktywacji izby wytrzeźwień? @wykluczony: W Twym szaleństwie widzę metodę i wcale bym się nie zdziwiła gdyby do tego doszło własnie... szkoda, że kapitału tyle nie mam :-( Alexis@2013-03-08 19:00ZgłośOdpowiedz Odp.: Co sądzicie o reaktywacji izby wytrzeźwień? Alexis kapital to 1000zł tylko kto bedzie rozdzielał fundusze,bo ta władza Ci nie pomoże,dla tego nalezy ich zmienic po to aby te obywatelskie wnioski wprowadzic w zycie.Jak tylko by nie mysleli o sobie nasi wodzowie z polityki to zarobki by wzrosły bezrobocie by zmalało.Oni uwazaja nas za durni,że nic nie potrafimy zbudować-przejęli cale miasto.Dzis dochodzi do tego aby zmienić sytuacje nas- to wszystkie chwyty są dozwolone nawet rewolucyjne.Bo prostactwo dorwało sie do władzy-niepotrafiace stłumic swojego pędu do bogactwa dlatego Alexis idę się upić-liczę na to ze nie będzie już izb wytrzeźwien.w Ostrowcu nie skręcą mnie na wytrzeźwiałkę Gość_Wykluczony2013-03-09 00:01ZgłośOdpowiedz

Wykluczony
      Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 28

Odp.: Niedziela 22.03.2015 godz. 12:00 na żywo TVP Kielce o SORze w Ostrowcu

Nie wiem, bo to regionalna telewizja i nie ma programu tv. Sporoboj wpisać w Google głos regionu 22.03 TVP regionalna

Gość_Brygida grysia
    Zgłoś
    • Odp.: Niedziela 22.03.2015 godz. 12:00 na żywo TVP Kielce o SORze w Ostrowcu

http://regionalna.tvp.pl/19359297/22032015

dk79
      Zgłoś
W tym wątku znajdują się 5 postów, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -