Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 100

Odp.: Nie żyje Halina Skoczyńska. Aktorka miała 62 lata

Jeżeli według Ciebie, klasą było nie iść na pogrzeb,to współczuję pojęcia ,,klasa''Nie myślisz, że Ta Kobieta miała tu przyjaciół z młodości,fanów, bo była gwiazdą rodzinki, mieli siedzieć w domu i czuć,że zachowują klasę??

Gość_bemi
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: Nie żyje Halina Skoczyńska. Aktorka miała 62 lata

Ja myślę, że gdyby wszyscy mieli twój rozum bemi to nie pomieścilibyśmy się w rynku. Byłoby koszmarem wyjechać, wjechać do rynku. Utrudnilibyśmy odjazd "gwiazdom". Tak, uważam, że pogrzeb był dla rodziny i znajomych, miała ich aż nadto a nie dla gap. Ci co poszli tam, ponieważ ją znali nie czują potrzeby opisywania zdarzenia na forum a Ty zdaje się poszłaś tam tylko pogapić się. No i Ci co ją znali nie musieli z internetu zapewne dowiadywać się, kiedy pogrzeb a Ty tu prosiłaś o datę tej ceremonii. Ja mam szacunek do zmarłej i jej rodziny, dlatego moje dzieci i ja za gapę tam nie robiłam. Widać, że dla Was to było niezwykłe zobaczyć Karolaka czy inną osobę z tv. Jakby nie była aktorką zapewne byś nie poszła gapo.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 102

bemi, ale tak szczerze, gdyby nie była aktorką to byś nie polazła, prawda? No i rozumiem przyjaciół, ba znajomych ale takich jak ty co na forum musieli prosić o info w sprawie pogrzebu nie rozumiem. Raczej do znajomych nawet nie należałaś, ale ciekawość nie dałaby ci zostać w domu. Czasem lepiej się pomodlić zamiast gapić. Nie liczy się ilość a jakość. A ja też tej aktorki osobiście nie znałam i dlatego nie poszłam. Chodzę na pogrzeby znajomych, a nie patrzeć na kożuchowską i bajki gadać o hołdzie.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 103

ludzie w tum mięcie są bardzo zakompeksieni i niedawartościowani siedzą tylko na tym forum i krytyjują a sami sobą reprezentują zenadę

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Zawsze jak żegna się znaną osobę to przychodzą na pogrzeb tłumy ludzi, to jest normalne. Nie przyjemnie się czyta takie "przepychanki" i nie ładnie świadczą o nas jako mieszkańcach. Zakończcie już ten wątek.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 108

Zanim zamieścisz swoją odpowiedź 10:39, to przeczytaj ją. Nie ma nic gorszego od bełkotu. A twoja wypowiedź taka właśnie jest.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 98

Śpiewała przepięknie jak zawsze. Tylko organy nie nastrojowe do jej głosu.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 105

Patryck Yoka jeśli już.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 109

poniekąd zasłużona czyli czym dokładnie? że stąd pochodziła i tyle!

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 110

poniekąd czyli w czym zasłużona, że urodziła się w tym mieście i tyle?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Nie rozumiem tej dyskusji. "Gościła" w naszych domach od kilku lat. Znaliśmy Ją dzięki filmom. Nie dziwi mnie, że ktoś poszedł mimo, że nie znał Jej osobiście. Ja nie czułam takiej potrzeby, ale wcale mnie nie dziwi, że inni mieli. Często ludzie idą na pogrzeb innego człowieka, którego zna się z widzenia, któremu mówi się dzień dobry. I wcale nie trzeba krytykować ostrowczan, bo w każdym mieście artystów żegnają tłumy, mimo że ogrom ludzi nie znało ich osobiście.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

na którym cmentarzu została pochowana?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Na Komunalnym

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

http://www.fakt.pl/kobieta/plotki/pogrzeb-haliny-skoczynskiej-znani-aktorzy-na-pogrzebie-haliny-skoczynskiej/wdwet9t

http://superseriale.se.pl/newsy/rodzinkapl-pogrzeb-haliny-skoczynskiej-zdjecia-aktorzy-z-rodzinki-pl-byli-na-pogrzebie_840563.html

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

http://www.polskatimes.pl/kultura/film/g/pogrzeb-haliny-skoczynskiej-w-ostrowcu,10020556,18560958/

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

I nie było Pana Prezydenta. Co za ulga.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

11"05 lepiej byłoby, gdyby gap nie było, albo miały trochę ogłady i nie lecieli z tymi rowerami się gapić ubrani w kolorowe szmatki.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ten pan co przemawiał na cmentarzu wyrażnie podziękował za tak liczne przybycie. To normalne, że osoby które lubiły Halinę w serialu przyszli ją pożegnać. Normalne też, że niektórzy przyszli zobaczyć czy są słąwy. Może to ich jedyna okazja. Nie widzę w tym nic gorszącego. WYLUZUJCIE!!!!

Gość_ja
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
29 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -