Wirtuozeria siostry organistka powaliła na kolana.
byłaś i ty ,bo zkad wiesz
Byłam, pomodliłam się. Na cmentarz już nie jechałam, bo to czas dla rodziny. Były osoby znane z Tv, szkoda tylko, że ostrowieckie władze zawiodły.
Na szczęście ... zawiodły. Aż strach pomyśleć, że oprócz lodówki ...
a co mają ostrowieckie władze do pogrzebu prywatnej osoby, która chyba nie obnosiła się swoimi związkami z tym miastem? to teraz każdy kto zaistnieje w jakiej plotkarskiej gazecie ma być chowany w obecności władza miasta? w czym te ostrowieckie władze miały zawieść, że wieńca nie ufundowały? czy może krzyżem nie leżały w kościele! a może kondolencji nie złożyły?
Dla ludzi w małym mieście to był taki serial na żywo więc pędzili żeby nie przegapić.
fajnie grala w Czasie Honoru mala rola ale super.Tez nie wiedzialem ze pochodzila z Ostrowca.
no właśnie, kto poza niewielkim gronem do jej śmierci wiedział, że jest Ostrowca? nagłe uwielbienie zrobiło się po tym jak umarła i poszło w gazetach, że to babcia z Rodzinki!
ale na pogrzeb poszli, żeby się napatrzeć... tylko na kogo??? bo sensacja była!
Kto był?
A nie przyszło Ci do głowy Gościu z 18.44, że ludzie przyszli po prostu oddać hołd utalentowanej Osobie, której się udało coś w życiu osiągnąć, którą lubili choćby za rolę w "rodzince.pl" (i nie tylko), towarzyszyć w ostatniej drodze sympatycznemu Człowiekowi> Po co ta złośliwość i sarkazm?
Świetnie napisałeś gościu z 20:25!!
Jestem fanką Rodzinki, Babcia była cudowną postacią.Poszłam na pogrzeb, bo Halina Skoczyńska stała się mi bliska.Czy lepiej byłoby, gdyby Jej przyjaciele zobaczyli puste ławki w kościele? Czy to dobrze świadczyłoby o rodzinnym mieście Tej Aktorki!!!Ludzie co się z wami dzieje?
I dobrze że pędzili co mialo nikogo nie być.
Jedni piszą byli inni piszą nie byli... Ktoś kłamie tylko po co?
Była Kożuchowska Musiał Karolak Linda Pazura Wiśniewski Lewandowski przyjechał przed meczem a i jeszcze był Putin. Mogliście być to byście widzieli i autografy na pogrzebie wzięli. Żałośni jesteście z pogrzebu robicie defiliade gwiazd. Stanijcie sobie w Warszawie pod TVP to może ich zobaczycie. Żałośni jesteście. Pozdrawiam normalnych widzów i sympatyków aktorki
Ceremonia bardzo uroczysta,siostra śpiewała przepięknie, ludzie pod kościołem byli ale zachowali się bardzo kulturalnie i z szacunkiem. Co do gwiazd było ich dużo. Z najbardziej znanych Małgorzata Kożuchowska, Karolak,Adam Ferency, mąż Agnieszki Dygant Patryk Vega i wielu których znam z tv ale nazwisk nie pamietam
Cieszymy się, że zaspokoiłaś ciekawość 22:26, teraz czekacie na Bakę czy inną gwiazdę z Ostrowca? Już mu wytknął ktoś w komentarzach, że z Ostrowca a na pogrzebie nie był.
Myślisz, że kogoś obchodzi kto był? Zdjęcia na fb wrzucacie, więc można zobaczyć. Trochę klasy trzyma ludzi w domu a nie wygania do kościoła aby pełnić rolę gapiów.
To siedź w domu, w oknie i dalej dław się swoim jadem, chciałam towarzyszyć w ostatniej drodze wspaniałej aktorce i dobremu człowiekowi,moja sprawa,a nie takiego popaprańca jak ty!! A że były gwiazdy i na nie patrzono,to znaczy,że była ceniona i lubiana w swoim środowisku. .Ludzie zachowali się bardzo kulturalnie.