Smutna wiadomość dla wszystkich, szczególnie dla nas z Jej rodzinnego miasta Ostrowca
Ojej, a ja jakieś 3 tyg temu widziałam ją na bazarku na Ogrodach. Chyba zmarła nagle.
Straszna wiadomość, wyrazy współczucia dla rodziny... Pamiętam odcinek "Rodzinki" i popularnego "Skajpaja". Eh, jakie życie jest kruche...
Świetna aktorka bardzo ja lubiłam wielka strata :(
Piękna kobieta i utalentowana aktorka... Za wcześnie odeszła :(
Wielka szkoda, wyrazy współczucia dla Rodziny.
Była miłą sympatyczną osobą szkoda, że już jej nie ma wśród nas
Kim byli rodzice pani SKoczyńskiej
Jeju dwa dni temu ogladałam Rodzinke pl.taka super fajna,optymistyczna kobieta.....pamietam jeden odcinek w którym Ludwik mowi do Natalii twoja matka chyba nie oddycha lezy na kanapie idz sprawdz..........:( Wielka strata bardzo przykre;(
jaka strata... :( przykro mi :(
Co się stało że zmarła?
Jestem w szoku bo nie wiedziałam, że ta Pani pochodziła z Ostrowca, coś więcej wiecie, gdzie rodzina jej mieszka?
Widywałam ją kilkakrotnie w Ostrowcu. Wyglądała całkiem dobrze. Taka młoda duchem... Szkoda. Uwielbiałam ją w roli babci w rodzince. Teraz już mogą nie kręcić dalszych odcinków. Sam Zen niestety mnie nie rozbawi.
Syn w Londynie, były mąż w Kanadzie, Matka, ojciec i starsza siostra nie żyją....
Jakie kruche to życie.Czytałam niedawno wywiad z Panią Haliną, jak każdy z nas mówiła o swoich planach, marzeniach!!!Niestety jej czas się skończył!
Wielkie wyrazy współczucia dla najbliższych.
Jej rodzice mieszkali na Stawkach ale wydaję mi się że już chyba nie żyją. Nie jest to pewna informacja.
Ja tę Panią widziałam kilka miesięcy temu właśnie na Stawkach. Szła chodnikiem przy bloku na przeciwko przedszkola. Pochodziła z Ostrowca tylko czy cały czas w nim mieszkała i dojeżdzała na plan? Nie mogłam uwierzyć, że to Ona.
Też jak ją zobaczyłam w 1001 drobiazgów przed którymiś świętami to się szczerze zdziwiłam. Uwielbiałam ją za rolę babci w rodzince. Świetna aktorka, reszta to niestety nie aktorzy. No i nie pochodzę z Ostrowca i myślałam, że to przypadek, że ją tu widzę. Córka była zachwycona, że widzi z bliska tą świetną aktorkę. Szkoda. Taka młoda kobieta.